Bepo komentáře u knih
Četba mého mládí, Strážci dá se říci, že to byli naše Rychlé šípy.
Perfektní náhled do prostředí italské mafie v Americe. Člověk jenom přemýšlí, jestli je to opravdu autorova fikce. Sice je všeobecně známo, že Puzo čerpal informace i od mafiánů, ale dát to takto dohromady , klobouk dolů.
Jedna z mých nejoblíbenějších od Forsytha. není co psát, prostě Forsyth.
Jedinečný pohled na alkohol z pohledu alkoholika který si myslí že to má pod kontrolou
Kniha kde je minimum propagandy jde hlavně o boj proti fašistům. a co je proti spoustě jiných podobných knih plus, je to že Němci nejsou totální pitomci.
Reillyho znám, ale tohle mne překvapilo. Bylo to jiné, ale přecejen v tom byl Reilly. Pár míst by tam nemuselo být, jinak velice dobré.
Kinga mám rád, jeho knihy mně baví, ale do téhle jsem se nedokázal začíst. nevím proč ale knížka mi nesedla.
Autor opět nezklamal. Jeho knihy mi lehce připomínají Jaroslava Velinského, tím nechci říct, že autor kopíruje, to v žádném případě. Jan Frána je svůj, a jeho knihy se čtou velmi dobře. Jen víc takových autorů a knížek.
Kniha mně příjemně naladila, přečetl jsem jí na jeden zátah. Jenom škoda konce kde mělo zůstat více utajeno a tím na čtenářově fantazii. Jak se říká, méně je někdy více. Jinak vynikající a často jsem si při čtení vzpomněl na mého oblíbenèho autora Jaroslava Velinského.
Dostala se mi do rukou kniha Magnetová hora, kniha mi připomíná Verneovu knihu Na kometě. Obojí se odehrává v Arábii a pak jsou přeneseni na jiné těleso. Laurie ho styl mi ale sedí víc než Verneův. Míň popisu a víc děje.