Bet
Podle mě se kniha táhla děj byl předvídatelný. Mám ráda knihy Susan Johnsové, ale tato se jí moc nepovedla.

Kniha byla velmi milé překvapení :) je pohodová a hlavně vtipná, což některým knihám schází. Knihu si určitě zase někdy přečtu :)

Ze začátku jsem se trochu nudila, pak však nastal zvrat a nemohla jsem se odtrhnout :)

Musím souhlasit kniha byla hezky a vtipně psaná. Mám ráda pohodové knihy u kterých si odpočinu. A Lukas pěkný číslo ráda bych si sním také psala:) knihu doporučuji

Tato kniha se opravdu povedla. Darek a Sára moji nej hrdinové :) určitě si jí ještě přečtu

Musím říct, že kniha byla krásně napsaná a opravdu zajímavý příběh :) nemohla jsem se od knihy odtrhnout.

Mě se kniha moc líbila. Já jsem si u ní krásně odpočinula, přečetla jsem jí za večer.

Mě se také kniha moc líbila hlavně styl psaní. Je hezké vědět co si myslí ostatní postavy a né jen hlavní hrdinka. Zaslouží 5 hvězdiček :)

Kniha se mi líbila je jednoduše psaná, pravdou je že už na začátku je jasné jak to dopadne. Chyběla tam zápletka, ale jinak je to pohodová knížka.

Mám ráda knihy psané z obou pohledů je to pestřejší a zábavnější. Mě nejvíc pobavila část jak si Dan nandává čočky brečela jsem smíchy. Připomnělo mi to den, kdy jsem si poprvé nasazovala čočky já.
Miluji knížky od Lanczové ale nesnáším její konce..jako tady. Nemám nejmenší tušení jak to skončilo a docela mi to vadí.

U této knihy jsem byla od začátku napnutá co za trable Šárka má co skrývá před rodinou, a taky mi jí bylo líto jakou měla smůlu.
Konec knihy mě opravdu zaskočil, nemám nejmenší tušení jak to skončilo a docela mi to vadí.

Moc se mi líbilo, že to bylo psané z pohledu Ethana, vědět jak uvažuje je to i změna :)
Knížku jsem doslova hltala těším se na další díl jen by se mi líbilo, kdyby autorka pokračovala s psaním z Ethanova pohledu. Baví mě to víc :)

Já jsem se u tohoto dílu konečně uvolnila, nebyl to nervák jako ty dva díly před tím vše se vyřešilo no úleva :)
Podle mě se Sebastian ještě objeví :)
No dám si den pauzičku a pak se vrhnu na 4 díl :)

Cassian je můj hrdina ;) velmi jsem si ho oblíbila. Děj této knihy mě upoutal, teším se na další díl.

Kniha mého dětství povině jsem jí musela číst u babičky :o)