bibi.r komentáře u knih
Mně se příběh líbil. Takový něžný a lehce vtipný a obrázky jsou roztomilé.
Wauw, už se těším na film.
Akčoli nejsem nijak zběhlá s možnostmi současné technologie a cestování vesmírem, tak bych řekla, že tak jak to autor popsal, je to vlastně uskutečnitelné. Chce to jen ty prachy, že?
Knížka byla super, i když pravda, že většině těch chemických reakcí, které tam popisoval, jsem vůbec nerozuměla a tak jsem si to nedokázala ani představit (No jo, já a chemie jsme nebyly nikdy kamarádky.).
Tohle bylo opravdu velmi marné čtení. Ta jedna hvězda je za prostřední příběh, protože zbytek je škoda papíru.
Pohádka o Kuchyni paní Třešinkové je naprosto suprová ;), za ni klidně 10 hvězd.
Nový pohled na události týkající se 2. světové války. Stále to ho víme ještě zatraceně málo, abychom pochopili.
Opravdu neotřelý pohled do života žen, jež žijí na zcela jiném kontinentu i podle jiných pravidel, ale zase tak moc se od nás Evropanek neliší.
No nevím, tohle bylo trošku divnější.
Za prvé se děj hodně odklonil od toho, jak známe seriál.
A za druhé snad teprve tady jsem si uvědomila, jak důležitá snad "měla být" Kochanská pro Listera, protože v TV seriálu, její pozice tak silná rozhodně nebyla.
Bezva počteníčko. Seriál mám opravdu moc ráda a tak jsem potěšena, že v knížce je něco navíc.
Výborný způsob, jak menším dětem přiblížit život a hudbu slavného Mozarta.
Pro děti 9+
To bylo fakt boží a četlo se to skoro samo.
Je vidět, že pan Kratochvíl je prostě mistr dnešní dětské literatury. Dobře chápe dětskou mysl i to co hýbe světem dnešních dětí.
Vtipné to bylo :D.
Básničky sice občas trošku neseděly, ale jinak to bylo v pohodě.
Jedním slovem - zajímavé.
Jako dítě, bych se asi bála.