Bibinky Bibinky komentáře u knih

Dvojí život Dvojí život Vera Cowie

Moc se mi to líbilo od začátku dokonce :)

04.09.2014

Opojení z proměny Opojení z proměny Stefan Zweig

.. jak rychle si dokážeme zvyknout na přepych, jak lehké je se tomu poddat, nechtit to opustit a užit si to co jde.. Skromnost je krásná vlastnost ale v tomto případě jsem Kristinu chápala a přála, ať si to užije daleko víc .. víc romantiky, víc lásky, víc peněz .. snad si to nakonec i se špatným svědomím vše prožijí

05.02.2019 5 z 5

Ten, kdo odešel Ten, kdo odešel Lucy Dawson

Co napsat, někdo píše, že konec nečekal . Já zase už od poloviny knihy právě takový konec očekávala, jen se to trochu táhlo a v posledních řádcích bylo vše ujasněno :) za mě oddechové čtení na jeden den ;)

17.10.2015 3 z 5

Jiří Kajínek: Vrah, nebo oběť? Jiří Kajínek: Vrah, nebo oběť? Josef Klíma

Pokud se chcete aspoň trošku dozvědět, kdo a jaký byl Kájínek né jenom očima Josefa Klímy, určitě čtěte..

28.05.2015 3 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Sexy kniha s nepředstavitelnou romancí.. Četlo se to rychle a pro každou ženu snad jako pohádka..
A pohádka to doopravdy je :) Ale kdo z nás nemá rád pohádky?
A když už se pro 50 odstínu šedi rozhodnete, a budete chtít pocítit nějaké to napětí a vzrušení.. Určitě šáhněte po knize. Ve filmu jsem to aspoň já, nepocítila vůbec ;)

28.05.2015 3 z 5

Zkouška věrnosti Zkouška věrnosti Jessica Brody

Kniha peckovní !! .. dobrý nápad autorky. Úplně jsem se vžila do její role a myslím, že na pár měsíců bych si tuhle práci klidně ráda vyzkoušela :D

28.05.2015 4 z 5

Skleněný zámek – Vzpomínky na dětství Skleněný zámek – Vzpomínky na dětství Jeannette Walls

Tuto knihu by si měl přečíst snad každý. Jednoduchá, humorná s pasážemi, které vás chytnou silně za srdce..

25.05.2015 4 z 5

Moje druhé já Moje druhé já Jonathan Kellerman

Určitě napínavé čtení...

26.02.2014 2 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Doporučuji, velmi čtivě a nakažlivé :)

19.05.2013

Zabiják Zabiják Martina Cole

Opět kniha nezklamala, od začátku dokonce napínavé a velmi čtivé.. Můžu jen doporučit, jako každou knihu od této spisovatelky.

14.03.2013

Psanci Psanci Martina Cole

Opět další výborná, a napínavá kniha od této autorky. Je to druhá kniha, kterou jsem od Martine Cole přečetla rychlostí blesku...

12.08.2012

Manikúra pro nebožtíka Manikúra pro nebožtíka Darja Doncova (p)

Pro mě dobrá detektivka s kapkou humoru..

08.08.2012