bibliophile komentáře u knih
Rychle přečtené a poté odložené, možná se k ní někdy vrátím a dám jí druhou šanci.
Dobrý příběh o tom, jak málo stačí, aby se člověk stal závislým a jak snadno dojde k odcizení dvou vzájemně blízkých lidí.
Přestože je kniha krátká, vypráví mnoho. Od začátku máte pocit, že to nemůže skončit jinak než špatně, ale musíte číst dál. A ten konec, to je síla.
Strhávám hvězdičku za moc předvídatelný konec. Přesto se mi kniha líbila, taková krásná oddychovka, u které se člověk uvolní a odpočine.
Očekávala jsem něco úplně jiného. Kniha neurazila, ale ani nenadchla.
Nejdřív mě trochu zklamalo, že tam nebylo více prostoru pro Thomase a Teresu, ale s koncem jsem spokojená, líbilo se mi napojení příběhu na Labyrint.
Kniha se mi poměrně špatně četla, pořád jsem od ní odbíhala a je to jeden z mála případů, kdy mě film zaujal víc.
Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Určitě se k ní ještě vrátím a dám si ji na seznam k maturitě.
Četlo se to samo, vytkla bych tomu snad jen to, že konec byl předvídatelný. Přesto se od toho nedalo odtrhnout.
Od začátku je naprosto jasné, kdo to udělal. Za mě hodně velká nuda a zklamání.
První třetinu jsem se vůbec nedokázala začíst, druhá byla lepší a poslední už jsem přečetla jedním dechem, prostě se nedalo odtrhnout. Přes první dvě nudnější třetiny doporučuji.