Bishi komentáře u knih
Jedna z mých nejoblíbenějších krimi sérií, která má spád, je napínavá a stránky pěkně odsýpají jedna za druhou.
Zajímavé, originální, místy malinko utahanější, ale konec to dorovnal, takže celkový pocit z knihy - jo, stojí za přečtení :)
Ačkoliv jsem milovník krimi a psychothrillerů, sáhla jsem po něčem jiném a musím říct - wow! Skvělá kniha i příběh. Čtivé, k zamyšlení...Za mě výborné čtení.
Callanach je prostě dobrej, celé série mě neskutečně baví. Někdy mě rozčilují osobní problémy, kterých je až až, ale jinak pecka.
Skvělá a originální kniha, celá série mě velmi baví a na další díl se vždy velmi těším. Toto se opravdu povedlo.
Jedním slovem skvělé. Kniha mě bavila a měla jsem ji přečtenou za dva dny. Konec jsem nečekala a musím říct, že někdy jsem se i trochu bála, jak to všechno dopadne. Emoce se u mě střídaly jako na houpačce, Billy byl skvělý vypravěč.
Na knihu mě nalákala obálka a musím říct, že jsem koupě nelitovala. Zajímavé, napínavé, jednání postav uvěřitelné. Promyšlený příběh.
Na léto ideální kniha. Prostředí, postavy - vše mě bavilo. Hvězdičku ubírám za mírně pomalejší tempo na začátku a některé trošku nudnější vzpomínky, které neměly na děj vliv. Jako celek ale velmi naprůměrná kniha.
Pro mě nejlepší ze všech dílů. Série mě bavila a mohu doporučit všem milovníkům krimi. Rozhodně ale doporučuju číst od začátku, kdo nečetl, asi by nepochopil :)
Kniha z nové série se mi líbila, až na Ninu, ta mi někdy pila krev. Ale jako celek povedená krimi, případ zajímavý. Dobrý start.
Zajímavá, originální, nápaditá knihy. Chvíli mi trvalo, než jsem si všechno v ději spojila, ale super čtení. Jsem zvědavá na další díl!
Originální příběh bez zbytečných průtahů a vaty v textu. Všechno pěkně odsýpá a člověk těžko odhadne, kdo to má všechno na svědomí. Manx je dobrák i když má své mouchy a tajemství. Takové krimi jsou podle mého gusta.
Kniha mě bavila od začátku do konce, Johna Marrse mám hodně ráda a jeho knihy jsou velmi originální. Doufám, že další se už chystá!