BlackCatty komentáře u knih
Skvělý psychothriller, přečteno jedním dechem.
Za mě jedno velké doporučení.
Povedený psychothriller. Autorka píše velmi jednoduchým úsporným jazykem, ale po pár stranách vás to chytne a nepustí. Ten konec jsem vůbec nečekala. Určitě si přečtu další pokračování.
Krásné, poetické, mistrovsky napsané. Ke knihám Oty Pavla, i povídkovým, se moc ráda vracím.
Ráda čtu české autory, a tato - pro mě nová - autorka mě dostala. Smutný, těžký příběh, velmi dobře napsaný. Z té naléhavosti a bezmoci jsem měla husí kůži. Další knihu autorky už vyhlížím ve schránce a doporučuji.
Hezké čtení, i když na plný počet bodů mi tam ještě něco chybělo. Určitě ale knihu doporučím.
Moc hezké pokračování. Nemám slov, jak silná tato kniha je. Před autorkou smekám a jdu na poslední díl trilogie.
Moc hezká česká detektivka, výborně napsaná. Jen nechápu, proč autorka, jako i mnoho dalších současných českých autorů píše detektivky z prostředí bezdomovců? Je to už ohrané a myslím, že i další čtenáři se spíš ztotožní s jiným, nám bližším prostředím. Doufám, že takovéto zvolila autorka i pro další pokračování, které rozečítám.
Chris Carter prostě umí. Toto bylo vynikající. A to věnování... měla jsem husí kůži.
Skvělý thriller od nedávno objevené autorky. Napínavý, čtivý a zamotaný, abych obracela stránky jako divá až do konce.
Jenže oproti první přečtené knize autorky jako by této něco chybělo, přestože to bylo skvělé samo o sobě a lepší, než spousta jiných thrillerů.
Hodnotím mezi 4 -5.