Blančitos komentáře u knih
Jako oddechovka to bylo fajn, ale... Čekala jsem možná trošku více, než jsem dostala.
Velice příjemné čtení, které mne dosti překvapilo. Nečekala jsem, že se mi bude historická detektivka Vlastimila Vondrušky tak líbit.
Milé pokračování, které mě pobavilo a skvěle jsem si u něj odpočinula. Jenom Nory mi začala docela lézt krkem.
Krásný návrat do dětských let. Krása nesmírná je jedna z mých nejoblíbenějších dětských knih. :)
Pro mě byl Úsměv úžasnou oddechovkou, která mě navíc docela i pohladila po duši. :)
Konečně se na scéně objevila postava, která má pořádnou šťávu, a to ghúl - Labužník. :)
Výborně napsaný příběh o tom, že ne vše je tak, jak se to na první pohled jeví. A velký obdiv pro Torey Hayden.
Příběhy se zvířátky, které člověka neskutečně pohladí po duši. :)
Naprosto výborné dílo. Hlavně neskutečně oceňuji autorovu práci s archiváliemi, které byly zásadní pro přiřazení jmen k vězeňských číslům.
Oddechová historická romance s prvky detektivky. Milé, ale ničím nevyčnívající. :)
Další výborný příběh z pera Ryuua Murakamiho, který ukazuje, co všechno s člověkem mohou udělat nezahojená traumata z dětství.
Pro mě to byla nádherná fantasy pohádka s úžasnými ilustracemi. :)
Příjemná a milá fantasy pro náctileté slečny. :) A kupodivu zde není žádný milostný trojúhelník či extra protivná hlavní hrdinka, ačkoliv Kiara má do dokonalosti daleko. :)
Ačkoliv nebyl její život přímo šťastný, to nic nemění na faktu, že je Levana sobecká manipulátorka a mrcha. Za vše hovoří její tzv. "láska" k Evretovi Hayleovi.
Ichigo a Yoruichi ... to je prostě dvojka k pohledání. :D :D