boeink

efka.saf to napsala dokonale. Příběh se mi líbil, neměla jsem problém se začíst a pokaždé, když jsem vzala knihu do ruky, okamžitě jsem byla v obraze. Ale bylo to táááák rozvláčné, moc popisů, moc postav. Martin Servaz je sympaťák, takže mu dám v budoucnu asi ještě šanci.

Půjčila jsem si ji na dovolené v hotelové knihovničce, čtená trochu narychlo...Moc nejsem na líčení milostných a romantických scén, takže ty jsem přehopsala, ale celkově dobrá kniha na dovolenou.

Přečetla jsem jen P.S. miluji tě, protože film je nádherný. Kniha nic moc, asi proto, že jde o osekanou verzi.

Kniha se musí číst pozorně, protože je psaná časově nazpět. Trochu jsem byla v pokušení nalistovat si konec a číst pozpátku, abych to měla správně :-D. Jsem ráda, že jsem to neudělala, připravila bych se o správně načasované rozuzlení. Jakmile jsem se do toho zakousla, nemohla jsem přestat číst. Netradičně napsaná, dobrá kniha.

Tak tohle je klasika! A Tereza Bebarová mi ji přečetla famózně!

No...na zaplácnutí času v čekárně u lékaře to nebylo špatné. Jen nechápu, proč se všechny tyhle sladké příběhy točí kolem sladkého jídla :-) Ale jo, když se při svatební hostině všichni pustili do struffoli, bylo to dojemné.

Mě se kniha i po dvaceti letech líbila. Slupla jsem ji za neděli.

Dlouho jsem se nemohla začíst, ale myslím, že to bylo spíš mým rozpoložením. Pak jsem se zakousla a dočetla asi 200 stran na jeden zátah. Líbil se mi styl, jakým je kniha napsaná a tajemná atmosféra, která z ní dýchá. Jsem ráda, že jsem knihu neodložila, nezklamala mě.

Milá přívětivá oddechovka, ve které je ale hodně moudra. Kniha o hodnotách v lidském životě a taky o tom, že nikdy není pozdě začít znovu.

No, to byla nuda. Jen proto, že z nějaké sebemrskačské zásady dočítám (téměř) všechny knihy, dorazila jsem i tuto a nedá se říct nic víc, než že to byl fakt zkurvenej příběh. Nebavilo mě to a tímto jsem s Minierem definitivně skončila. Ztráta času.

I po několika dnech po přečtení musím na ten příběh stále myslet. Neuvěřitelné, co lze v životě zažít. Doporučuji přečíst.

Kniha o fanatismu a zneužívání dětí v sektách. Nejhroznější na tom je, že je napsána podle skutečných výpovědí tří sester. Nakonec nedočteno.