Booky84 komentáře u knih
Opravdu velice zajímavý životní příběh.
Trochu těžší začátek, ale pak už se to rozjelo a nemohla jsem se odtrhnout. Jsem zvědavá na další díly.
Úžasná kniha s nádhernými fotografiemi, moc ráda si v ní listuji a jsem ráda, že je v ní zahrnuta i Česká republika.
Krásné klasické pohádky, někdy trochu strašidelné i krvavé, ale naštěstí vždy s dobrým koncem, jak to má být.
Pohodová kniha pro odpolední odpočinek. Zažít cestování v Orient expresu musí být jedinečný zážitek.
Příjemně čtivá povídková kniha nejen o veterinářce, ale i jejích zvířecích pacientech.
Rozvod může být příležitostí pro nový začátek, ale někdy se člověk po hledání sama sebe ocitne opět tam, kde vše začalo.
Od knihy jsem očekávala něco jiného, i když příběhy byly zajímavé. Bohužel hlavní hrdinka se mi příliš nelíbila, byla moc dotěrná.
Pro mne taková zvláštní kniha, nečetla se mi úplně lehce - vadilo mi střídavé vyprávění hlavních hrdinů. Konec byl tedy dost divoký a až "přitažený za vlasy".
Příjemná a pohodová kniha, zajímavý nápad na propojení s mytologií. Hlavní hrdinka mne úplně nezaujala, ale uvidím jak to bude v dalších dílech.
Kniha se mi líbila, dobře se četla a za mne zajímavé téma, až na ten konec - ten mne trochu zklamal. Samozřejmě se neubráním srovnání s autorovou prvotinou Smrt a jiné vrcholy mého života, ta je určitě lepší, a proto dávám čtyři hvězdy.
Jednoduché shrnutí evropského kontinentu a opět krásné vzpomínky na všechna navštívená místa.