bovinka bovinka komentáře u knih

Gričská čarodějnice I. - Tajemství Krvavého mostu Gričská čarodějnice I. - Tajemství Krvavého mostu Marija Jurić Zagorka (p)

Tak toto byl taky zážitek... Bože chraň mě... neskutečná slátanina. A vrchol všeho, doporučil mi ji chlap. Hluboce se nad tím zamýšlím a knihu jsem prostě nedočetla!

30.11.-0001 ztráta času

Dopis na rozloučenou Dopis na rozloučenou Hedwig Courths-Mahler

Bohužel.... stydím se, že jsem to četla. Byl to dárek. Ale něco naprosto.... odpad

30.11.-0001 ztráta času

Slepičí polévka pro milovníky psů Slepičí polévka pro milovníky psů Jack Canfield

Některé příběhy trošku absurdní, ale i spousta dojemných

30.11.-0001 4 z 5

Něco za něco Něco za něco Mary Jane Clark

Dočteno, ale veeeelmi "slabé". Její jmenovkyně M. H. Clarková milionkrát lepší. Ale konec mě stejně překvapil

30.11.-0001 2 z 5

Papillon Papillon Zdeňka Paulíková

Vzhledem tomu, že vlastním toto plemeno pejska, byla pro mě kniha v začátcích velký poklad. Opravdu jediná na našem trhu

Nápady svaté Kláry Nápady svaté Kláry Pavel Kohout

Já fandím též knize. Byla naprosto perfektní. Těžko vystihnout naši historii v Izraelském filmu

Nebezpečné známosti Nebezpečné známosti Pierre Choderlos de Laclos

Perfektní filmové zpracování Miloše Formana Valmont. Ale kniha mi přišla rozvleklá

30.11.-0001 3 z 5

Tajemství Barunky Panklové Tajemství Barunky Panklové Helena Sobková

Nejlepší a nejzajímavější životopis B. Němcové. Autorka knihy připravuje čtenářům nejedno překvapení

30.11.-0001 5 z 5

Legendy a fakta o Oskaru Schindlerovi Legendy a fakta o Oskaru Schindlerovi Jitka Gruntová

Tato kniha mě absolutně vytočila. Autorka zde popírá veškeré zásluhy. O. Schindlera. Vím, že vše není tak dokonalé, jak se píše v Schindlerově seznamu. Ale opravu tuto knihu nedoporučuji

30.11.-0001 1 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Je to už dávno, co jsem ji četla, ale velmi na mě zapůsobila. Ještě teď mě mrazí v zádech

Už zase skáču přes Merde! Už zase skáču přes Merde! Stephen Clarke

První díl Merde! naprosto brilantní. Bohužel u tohoto dílu se to nedá říct, také velmi špatná korektura a, časté až neskutečné hrubky! To mi dost kazilo dojem z knihy

30.11.-0001 2 z 5

Lolita Lolita Vladimir Nabokov

Výborná kniha, řekla bych, že to nejlepší co jsem v posledních letech četla. Film mě trochu zklamal.