bovinka komentáře u knih
Zklamání. Po všech recenzích, doporučeních. Asi jsem nebyla na knihu naladěna
Jeptindu mám raději, je mi asi sympatičtější, ale jinak stejně čtivé
Ke knize jsem se dostala, až po mediální aféře okolo autorky. Hodnotím ji jako velmi čtivou, zajímavě zpracovanou. Autorce se povedla. Pouze konec mi přišel trochu krkolomný a zbytečně zrychlený
Skvělé povídky a jedna hooodně strašidelná.
Zklamáníá. Po skvělém Skleněném pokoji, nuda. K nedočtení. Hodně těžká četba
Knihu jsem četla po druhé, z odstupem skoro 20ti let. I teď mě ta atmosféra dostala.
Nemůžu hodnotit úplně zle, ale fakt je, že jsem chtěla vtipný psí příběh a to nebylo úplně splněno. A nečetlo se se to úplně dobře. Proč už není žádná kniha, jako Marley a já?
Četla jsem na doporučení kamarádky. Byl to pro mě velký zážitek. Spolu se Zlodějkou knih hodnotím jako nejlevší knihy, které jsem v poslední době četla a které mě zasáhly a musím o nich pořád přemýšlet.
Upřímné zklamání. Tuto autorku mám ráda, ale tato kniha je podle mého názoru depresivní, rozvleklá, nečtivá
Tato kniha mě mile překvapila. Zajímavý příběh s dobrou zápletkou, skvělá čeština. Doporučuji
Ńepatří k úplně perfektním knihám, jako kdysi psávala tato autorka, ale i tak mě potěšila
Jsem mile překvapená a nadšená. Skvěle se to četlo, jediná chyba byla, že jsem tak unavená, že jsem to četla hrozně dlouho.
Ten, kd má Viewegha rád, by si měl tuto knihu přečíst. Ano, nepatří mezi skvosty, ale je to výpověď o těžké životní situaci, boji. Deník. Jsem ráda, že se vrátil k psaní, že bojuje. To, že přežil, je zázrak
Příběhy o psí lásce a odvaze mě vždy podpoří
Vzdávám to, po asi 20ti stranách.