Boženka2 Boženka2 komentáře u knih

Stopy ve sněhu Stopy ve sněhu Farley Mowat

Dostala se mi do ruky náhodou, ale přečetla jsem ji opravdu s radostí. Samozřejmě je to trošku přehnané, ale myslím, že je to skvělá knížka i pro dnešní děti.

11.05.2017

Volání netvora Volání netvora Patrick Ness

Nevím proč, ale podle anotace jsem čekala něco jiného. Knihu jsem koupila pro vnuka, ale po přečtení netuším, pro koho je určená.

07.04.2017 2 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Trochu jsem se ztrácela, příběh byl napínavý, ale vracet se k této knize nebudu

Lékařka Lékařka Noah Gordon

Po Šamanovi a Ranhojiči trochu zklamání, ale i tak jsem knihu přečetla s chutí, moc se mi líbí, jak popisuje hory a přírodu.

Ranhojič Ranhojič Noah Gordon

Krásná kniha, autor je úžasný vypravěč, dokázal věrohodně vykreslit vzdálené časy a spoustu lidských charakterů a osudů.

07.04.2017 5 z 5

Stíny na kupecké stezce Stíny na kupecké stezce Pavlína Brzáková

Po Dědečkovi Oge byla tato kniha pro mě trochu zklamáním.

Klan Velkého medvěda 2 Klan Velkého medvěda 2 Jean Marie Auel

Stejné jako první díl - docela hezké, ale další díly nebudu vyhledávat.

07.04.2017 3 z 5

Klan velkého medvěda 1 Klan velkého medvěda 1 Jean Marie Auel

Hezké oddechové čtení, nevím o čem může být tolik dílů, ale ještě nějaký si určitě přečtu.

13.03.2017 3 z 5

Dědeček Oge: Umění sibiřského šamana Dědeček Oge: Umění sibiřského šamana Pavlína Brzáková

Krásná kniha, při jejím čtení jsem v tajze, jenom je mi líto, co v zájmu zcivilizování /nebo čeho?/, musí prožívat přírodní národy po celém světě, co všechno se nenávratně ztrácí..

13.03.2017 5 z 5

Můj chlapec a já Můj chlapec a já Jaromíra Kolárová

Vrátila jsem se k této knize po dlouhých letech a líbila se mi víc než tenkrát. Moje maminka měla tuto knihu moc ráda, byla stejná generace, jako autorka. Skvěle vypravované lidské příběhy.

13.03.2017

Věk zázraků Věk zázraků Karen Thompson Walker

Hezká, klidná kniha, ale beznadějná, všechno vždycky špatně dopadne, smutné..

20.02.2017 5 z 5

Smrtící chaos Smrtící chaos Matt Dickinson

Tak to je tedy chaos? Knihu jsem přečetla za jedno odpoledne a pořád o ní musím přemýšlet.

20.02.2017

Anna na krku a jiné povídky Anna na krku a jiné povídky Anton Pavlovič Čechov

Některé povídky jsou pro mě moc rozvláčné, ale knihu jsem přečetla s chutí, hlavně mám ráda příběhy ze stepi a popis ruské krajiny

20.02.2017 4 z 5