Broukodrak Broukodrak komentáře u knih

Krys Veliký Krys Veliký Magdalena Wagnerová

Zajímavá knížka, odehrává se v Praze, která je v krysí a potkaní velikosti. Jednoho dne se v jednom sklepě uspořádá rada a při ní se roztrhne zeď a z ní vyskočí Krkodrav (nejspíš pavouk) a unese jednoho potkana jménem Šedivec. Po tom, co se to stane, se vypraví potkaní delegace, aby poprosila o pomoc Krysa Velikého. Krys Veliký je krysák, který udělal několik statečných činů a byl pojmenován po vojevůdci Alexandru Velikém. Krys souhlasil a vydal se do Prahy, kde se zamiloval do krásné potkaní slečny. Víc raději prozrazovat nebudu, moc se mi to líbilo, zvlášt část kde potkaní delegace je „uvítána“ Krysem Velikým.

18.04.2019 5 z 5

Mýty a legendy v komiksech: Řecko, Řím a Egypt Mýty a legendy v komiksech: Řecko, Řím a Egypt Rob Shone

Jsou to báje o bozích a hrdinech, kteří nejčastěji bojují. Vhodné pro lidi, co mají rádi boje. Moc se mi ty příběhy líbily, znala jsem příběh o Ikarovi, bylo to ale hodně zkrácené a akční.

08.04.2019 5 z 5

Co vyprávěla Dlouhá chvíle Co vyprávěla Dlouhá chvíle Viola Fischerová

Co vyprávěla Dlouhá chvíle se mi moc líbilo. Čekají vás pohádky: Tři dobrodružství pana Kraka, Jak se stal Eduard hvězdou cirkusu, Jak František vyzrál na Papejše a O panence Serafínce s brýlovíma nohama. Dlouhá chvíle se oběví když máte dlouhou chvíli. Baví vás a jak se přestáváte nudit, tak se krátí a krátí až zmizí. Aby nezmizela úplně, tak se musíte začít znova nudit… a ona naroste. Nejvíc se mi líbila pohádka Tři dobrodružství pana Kraka a Jak se Eduard stal hvězdou cirkusu.

12.03.2019 5 z 5

Minecraft: príručka redstone Minecraft: príručka redstone Nick Farwell

V této příručce je několik návodů, které mají nějakou obtížnost. Návody jsou velmi srozumitelné, já jsem už postavila vrhač zapálených šípů a automatycké osvětlení. Opravdu užitečná příručka, může se hodit.

15.02.2019 5 z 5

Garfield užívá života Garfield užívá života Jim Davis

Tlustý vtipálek opět přichází. Jděte pro jistotu na nákup!

23.02.2018 5 z 5

Šimsa Šimsa Hana Doskočilová

Každá kapitola je jiná. Jedna je o tom jak je doma, druhá se zas odehrává ve škole...

23.02.2018 5 z 5

Tlukot a bubnování Tlukot a bubnování Jan Jirků

Trochu horor :o)

10.01.2016 4 z 5

Tomíkovy objevy Tomíkovy objevy Alain Grée

(Komentář maminky a tatínka - pozor, jsou tam chyby. Vznikly zřejmě při překladu. Zpracované je to moc hezky.)

01.11.2015 3 z 5

O stvoření světa O stvoření světa neznámý - neuveden

Krásné obrázky.

Pohádky o Malé tlusté víle Pohádky o Malé tlusté víle Jiří Dědeček

Legrační příběhy a skvělý slovní humor.

10.06.2015 4 z 5

Komisař Vrťapka a tajemství mahárádžova vejce Komisař Vrťapka a tajemství mahárádžova vejce Petr Morkes

Pěkně akční, líbilo se.

Paní, vy už zase ječíte Paní, vy už zase ječíte Pauline Barnes

Dobrá historka :o))))

Pinocchio Pinocchio Walt Disney

Obrázky pěkné, ale vyprávění trochu odbyté.

24.02.2015 3 z 5

Medvídek Pú - Dobrou noc, klokánku Medvídek Pú - Dobrou noc, klokánku Walt Disney

Nic moc, třetí hvězdičku dávám jedině díky Ijáčkově pohádce... Ijáček nikdy nezklame :o)

08.02.2015 3 z 5

Bajky a říkanky pro nejmenší Bajky a říkanky pro nejmenší Oldřich Syrovátka

Docela pěkné bajky, s malým dítětem se o tom dá povídat. Básničky v druhé části mě moc nezaujaly.

25.11.2014 3 z 5

Dáreček Dáreček Ráchel Bícová

Moc hezká knížka, velmi ze života :o)

25.11.2014 4 z 5

Kosí bratři Kosí bratři Ludvík Středa

Nic moc, příběhy se mi zdály trochu moc narychlo a násilně uplácané.

25.10.2014 3 z 5