Buchtičkajani komentáře u knih
Obálka i název slibovali romantiku, ale té tam moc nenajdete... Jinak hezký příběh, který se dobře četl..
Kniha plná napětí, tajemství romantiky... Co mě zklamalo, ten useknutý konec, pokud máte jen první díl, určitě si hned zajistěte druhý, protože až v tom druhém díle " V bouří", se vše objasní, jinak pohodové čtení...
Opět skvělé napínavé čtení. Nemohla jsem se odtrhnout od čtení . Už se těším na další díl.
To bylo krásně pohádkové čtení. Čtivé , poutavé , odpočinkové čtení.
Taková tečka za prvním dílem , třešnička na dortu. Doplnění toho co mám v prvním díle chybělo.
Myslela jsem , že beru do ruky humornou knížku . No nevím ,asi nejsem cílová skupina . Ano , někdy se zasmějete. Trochu mě to připomíná telenovelu...nic není nemožné.
Opět skvělé čtení , sice chvílemi tam na mě bylo trochu moc politiky , ale k příběhu to patří . A jak píší ostatní, konec je tak napínavý, že nemusím čekat na další díl , naštěstí ho mám po ruce.
Z Kentra se stává super hrdina. Kniha se čte dobře , zápletka taky dobrá. Někdy už je to až příliš nereálné, a to mě asi trochu vadí.Až do konce mě nenapadlo,jak to je . Ale po předchozích dílech už mám asi moc velké očekávání.
Audiokniha. Moc hezky se poslouchala , i když chvílemi trochu zdlouhavá. Benátky z 16 století , v příběhu najdeme vše.. romantiku, napětí, intriky.... Oddechové čtení na dovolenou v Itálii.
Očkovat,nebo neočkovat , když knížka vycházela, možná sama autorka netušila,jak se svět kvůli očkování rozdělí.i když jinou vakcínou.
Zajímavé téma, určitě k zamyšlení. Dvě kamarádky , dva názory , jedna epidemie. Jen konec jsem nečekala.
Milé , oddechové čtení . Děj předvídatelný ,ale to vůbec nevadí. Konec za mě trochu uspěchaný .
Trochu pomalejší začátek ,ale pak už se to četlo dobře . Napínavé, tajemné a ten konec .
Vzala jsem ji do ruky kvůli výzva. Ale jo , bylo to odlehčené čtení . Mě moc nebavil ani seriál , a ani knížka není moje srdcovka.
Pro mě zklamání, čekala jsem něco jiného , Lenka odjíždí hledat biologického otce a to hledání se smrskne,tak možná na dvě stránky..
Jinak je to sladká romantika, která se dobře čte.
Chtěla jsem oddechové čtení. Ale žádnou přeslazenou romantiku nečekejte. Spíš milý příběh a trochu zamyšlení. Ale happy end nakonec bude.
Mě se kniha líbila,asi i proto, že jsem ve věku "holek" .
Chvíli mi trvalo se začíst. Asi jsem čekala trochu něco jiného. Ale pak jsem se do knížky ponořila a i i když byla smutná,tak se mi líbila. Poznáte osoudy členů rodiny,budete se s nimi smát,plakat ... A i když divadlo není hlavní "postava" , propojí celý příběh.
Zajímavý příběh. O tom , že existuje nemoc, kdy nepoznáváte obličeje jsem slyšela poprvé.Myslela jsem si ,že vím jak to je,a jak to dopadne. A zase ne, zase je to jinak .Přečtěte si, stojí to za to.
Hezké vánoční povídky.Pro vánoční čas ideální.