Buchtičkajani Buchtičkajani komentáře u knih

Kam včely chodí spát Kam včely chodí spát Fiona Valpy

Obálka i název slibovali romantiku, ale té tam moc nenajdete... Jinak hezký příběh, který se dobře četl..

15.02.2021 3 z 5

V bouři V bouři Kathryn Taylor

Doporučuji oba dva díly přečíst zároveň, pohodové čtení...

05.02.2021 5 z 5

Stopy minulosti Stopy minulosti Kathryn Taylor

Kniha plná napětí, tajemství romantiky... Co mě zklamalo, ten useknutý konec, pokud máte jen první díl, určitě si hned zajistěte druhý, protože až v tom druhém díle " V bouří", se vše objasní, jinak pohodové čtení...

05.02.2021 4 z 5

Růže a čokoláda Růže a čokoláda Teresa Simon (p)

Perfektní!!!!!

21.12.2020 5 z 5

Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Opět skvělé napínavé čtení. Nemohla jsem se odtrhnout od čtení . Už se těším na další díl.

15.12.2024 5 z 5

Ztracena v čase Ztracena v čase Lucie Kunešová

To bylo krásně pohádkové čtení. Čtivé , poutavé , odpočinkové čtení.

17.11.2024 4 z 5

Kroniky prachu: Pár stránek navíc... Kroniky prachu: Pár stránek navíc... Lin Rina

Taková tečka za prvním dílem , třešnička na dortu. Doplnění toho co mám v prvním díle chybělo.

13.11.2024 4 z 5

Rozchodové řízení Rozchodové řízení Petr Procházka

Myslela jsem , že beru do ruky humornou knížku . No nevím ,asi nejsem cílová skupina . Ano , někdy se zasmějete. Trochu mě to připomíná telenovelu...nic není nemožné.

04.11.2024 3 z 5

Přísně střežené tajemství Přísně střežené tajemství Jeffrey Archer

Opět skvělé čtení , sice chvílemi tam na mě bylo trochu moc politiky , ale k příběhu to patří . A jak píší ostatní, konec je tak napínavý, že nemusím čekat na další díl , naštěstí ho mám po ruce.

20.10.2024 5 z 5

Smrtící kolotoč Smrtící kolotoč Alexander Gordon Smith

Z Kentra se stává super hrdina. Kniha se čte dobře , zápletka taky dobrá. Někdy už je to až příliš nereálné, a to mě asi trochu vadí.Až do konce mě nenapadlo,jak to je . Ale po předchozích dílech už mám asi moc velké očekávání.

12.10.2024 4 z 5

Dívka, která se dotkla nebe Dívka, která se dotkla nebe Luca Di Fulvio

Audiokniha. Moc hezky se poslouchala , i když chvílemi trochu zdlouhavá. Benátky z 16 století , v příběhu najdeme vše.. romantiku, napětí, intriky.... Oddechové čtení na dovolenou v Itálii.

16.09.2024 4 z 5

Nejlepší kamarádky Nejlepší kamarádky Emily Edwards

Očkovat,nebo neočkovat , když knížka vycházela, možná sama autorka netušila,jak se svět kvůli očkování rozdělí.i když jinou vakcínou.
Zajímavé téma, určitě k zamyšlení. Dvě kamarádky , dva názory , jedna epidemie. Jen konec jsem nečekala.

01.09.2024 5 z 5

Knihkupectví u jezera Knihkupectví u jezera Jenny Colgan

Milé , oddechové čtení . Děj předvídatelný ,ale to vůbec nevadí. Konec za mě trochu uspěchaný .

21.07.2024 4 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Trochu pomalejší začátek ,ale pak už se to četlo dobře . Napínavé, tajemné a ten konec .

28.06.2024 4 z 5

Prima sezóna Prima sezóna Josef Škvorecký

Vzala jsem ji do ruky kvůli výzva. Ale jo , bylo to odlehčené čtení . Mě moc nebavil ani seriál , a ani knížka není moje srdcovka.

18.06.2024 3 z 5

S duší lvice S duší lvice Petra Langová

Pro mě zklamání, čekala jsem něco jiného , Lenka odjíždí hledat biologického otce a to hledání se smrskne,tak možná na dvě stránky..
Jinak je to sladká romantika, která se dobře čte.

30.04.2024 3 z 5

Vypůjčený život Vypůjčený život Ashley Farley

Chtěla jsem oddechové čtení. Ale žádnou přeslazenou romantiku nečekejte. Spíš milý příběh a trochu zamyšlení. Ale happy end nakonec bude.
Mě se kniha líbila,asi i proto, že jsem ve věku "holek" .

06.02.2024 4 z 5

Velrybí divadlo Velrybí divadlo Joanna Quinn

Chvíli mi trvalo se začíst. Asi jsem čekala trochu něco jiného. Ale pak jsem se do knížky ponořila a i i když byla smutná,tak se mi líbila. Poznáte osoudy členů rodiny,budete se s nimi smát,plakat ... A i když divadlo není hlavní "postava" , propojí celý příběh.

24.01.2024 4 z 5

Kámen, nůžky, papír Kámen, nůžky, papír Alice Feeney

Zajímavý příběh. O tom , že existuje nemoc, kdy nepoznáváte obličeje jsem slyšela poprvé.Myslela jsem si ,že vím jak to je,a jak to dopadne. A zase ne, zase je to jinak .Přečtěte si, stojí to za to.

12.01.2024 4 z 5

Vánoční návraty Vánoční návraty Alexander Stainforth (p)

Hezké vánoční povídky.Pro vánoční čas ideální.

26.12.2023 3 z 5