Bytost na cestě komentáře u knih
Jednoduchá, nesložitá četba, lehce humorné předělávky příběhů.
Milá knížečka plná zajímavostí o kočkách. Určitě by neměla chybět v knihovně správného kočkomila :-)
Velice poučná a dobře napsaná kniha, ze které nejen chovatelé hodně získají.
Kniha je moc dobře napsaná. Neměla jsem šanci se odtrhnout a přestat číst ;-)
Kniha se četla jedním dechem a i přes marné snažení číst jí co nejdéle, byla přečtená hned. Tina sice není už tak zvrhlá, jako v prvních dílech, ale stále je dokonalá ;-)
Krásně napsaná kniha, která mě moc bavila a určitě ji doporučuji všem kočkomilům ;-)
Myslím, že kdyby kniha měla o 150 stran víc a v nich by bylo popsáno více detailů za posledních 20 let života, víc myšlenek a pocitů, vůbec by mi to nevadilo, protože na posledních 70ti stranách se člověk ztrácel, jak léta plynula s každým odstavcem. Ale jinak jsem knihu přečetla jedním dechem a moc se mi líbila.
Skvělé návody a chytré nápady, jak na to ;-)
I když se nejedná o skutečný příběh, kniha je psaná moc krásně a čtivě. Až se zdá, jako by každý detail byl popsán tak, jak se skutrečně stal.
Ze začátku jsem si s autorkou v názorech příliš nenotovala, ale čím větší bylo číslo přečtených stránek, tím větší pointu dostávaly řádky a tím více humoru se začalo objevovat. Nakonec musím říci, že jsem se docela nasmála a poučila, v lecčem jsem dokonce naprosto souhlasila :-)
Poučná knížka o egyptských symbolek, soškách modlách apod ;-)
V knize je spousta odborností, ale chybí čtivost a zaujetí četbou... Kniha je nezáživná, ale jak pro koho :-)
Od knihy jsem čekala mnohem víc,než jsem v ní našla. Jejím plusem je, že popisuje i vztahy žena+žena a muž+muž, což jinde nebývá. Ale z hlediska zajímavostí je to slabší dílo.
Opravdu vtipné příběhy toho, co dělá váš kocour na toulkách :-)