cestovatelka13 komentáře u knih
Nesnáším scifi a už vůbec ne postapo. Tahle knížka mě zaujala a nakonec i mile překvapila a přesvědčila.
Vzdala jsem to u 48. stránky. To se fakt nedalo :(
Taková trošku přehnaná konspiračka. Za mne neurazí-nezaujme. Jako prvotina od nového spisovatele by to bylo výborné. Na Eca je to málo.
Kniha u které se musí přemýšlet. ... a taky hodně jíst, ale to už tu někdo zmiňoval. Ne, teď vážně. Konspirační teorie minulosti, která by se možná dala přenést i do současnosti.
Druhý díl trochu ztrácí na vtipnosti, naopak je tu dáno do popředí husitské hnutí a syrovost války. Hrdina nám dospívá.
Vtipná, krutá, detailní, mysteriózní a originální. Hrdina má geniální talent se dostat ze všeho, do čeho ho dostanou ženy.
Od chvíle kdy jsem knihu přečetla se koukám na Tour, Giro nebo Vueltu jen jako na krásné záběry z různých zemí.
Příběh o tom, jak by to asi mohlo být. Všichni jim fandíme. Všichni víme jak to dopadne. A všichni chceme věřit, že to tak opravdu bylo. Ale nikdo už se nikdy nedozví, jak to bylo doopravdy.
Čtivý příběh o nekonečném čekání. Za mě doporučuji. U knihy se zasmějete, pobrečíte si a hlavně se nad ní zamyslíte. Nejvíc mě zaujaly změny, které se během toho času děly okolo hrdinů.
Lehká odpočinková četba s předvídatelným dějem, ale prostě musíme vědět, jestli toho Maxona nakonec dostane :D
Nevím, jestli to bylo tak výborné jak všichni píší. Za mě tomu něco chybí...