cestovatelka13

Vtipná, krutá, detailní, mysteriózní a originální. Hrdina má geniální talent se dostat ze všeho, do čeho ho dostanou ženy.

Vzdala jsem to u 48. stránky. To se fakt nedalo :(

Příběh o tom, jak by to asi mohlo být. Všichni jim fandíme. Všichni víme jak to dopadne. A všichni chceme věřit, že to tak opravdu bylo. Ale nikdo už se nikdy nedozví, jak to bylo doopravdy.

Čtivý příběh o nekonečném čekání. Za mě doporučuji. U knihy se zasmějete, pobrečíte si a hlavně se nad ní zamyslíte. Nejvíc mě zaujaly změny, které se během toho času děly okolo hrdinů.

Nesnáším scifi a už vůbec ne postapo. Tahle knížka mě zaujala a nakonec i mile překvapila a přesvědčila.

Taková trošku přehnaná konspiračka. Za mne neurazí-nezaujme. Jako prvotina od nového spisovatele by to bylo výborné. Na Eca je to málo.

Kniha u které se musí přemýšlet. ... a taky hodně jíst, ale to už tu někdo zmiňoval. Ne, teď vážně. Konspirační teorie minulosti, která by se možná dala přenést i do současnosti.

Druhý díl trochu ztrácí na vtipnosti, naopak je tu dáno do popředí husitské hnutí a syrovost války. Hrdina nám dospívá.

Od chvíle kdy jsem knihu přečetla se koukám na Tour, Giro nebo Vueltu jen jako na krásné záběry z různých zemí.

Lehká odpočinková četba s předvídatelným dějem, ale prostě musíme vědět, jestli toho Maxona nakonec dostane :D

Nevím, jestli to bylo tak výborné jak všichni píší. Za mě tomu něco chybí...