Channach Channach komentáře u knih

Kočár do neznáma Kočár do neznáma Hana Marie Körnerová (p)

Recenze v záložkách.

05.02.2016 4 z 5

Bouře a vzdor Bouře a vzdor Leigh Bardugo

Dlouho se nic nedělo a hledalo se řešení předchozího problému. Pak se umetala cestička k problémům novým v závěru trilogie a konec byl… dech beroucí. Už aby tu byl třetí díl. Recenze v záložkách na portálu Chrudimka.cz

22.12.2017 4 z 5

Lord John a důvěrná záležitost Lord John a důvěrná záležitost Diana Gabaldon

Diana Gabaldon je má oblíbená grafomanka. :) A miluju hraběnku Meltonovou.

05.12.2017 4 z 5

Plamen v temnotě Plamen v temnotě Sabaa Tahir

Proč jsem se pustila do TETRALOGIE, která ještě není celá na světě? Protože je úžasná. Tečka. Odkaz na mou recenzi je v záložkách, blog Channach.

25.09.2017 5 z 5

Vendeta Vendeta Catherine Doyle

Všichni milují Royaly, ale já miluji Vendetu (i Royaly). Nenechte se zmást, originál Vendetta je o rok starší než Papírová princezna. Více v mé recenzi v záložkách.

23.09.2017 5 z 5

Tíha vesmíru Tíha vesmíru Jennifer Niven

Příběh je moc pěkně napsaný, originální a silný. Přesto jsem podle recenzí a hodnocení čekala větší pecku. Více v mé recenzi v záložkách.

25.05.2017 4 z 5

Reportér Reportér Sandra Brown

Ráda bych napsala, že knihy Sandry Brown doporučuji k přečtení, protože tomu tak vždycky bylo. Ale tohle nejde. Jisté aspekty mě šokovaly, vryly se do mě a tím víc mě rozčiluje, že vynikající potenciál nápadu a momentu překvapení byl utopený ve změti zbytečnosti, nesmyslnosti a odfláknutosti. Více v mé recenzi v záložkách.

03.05.2017 2 z 5

Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Autorky mají smysl pro humor, jsou realistické a praktické a umí navodit správnou sexy atmosféru. Bohužel příběh působí jako nadstavovaná kaše a přitom mají autorky úžasný potenciál. Zda se mi líbí víc Vášnivý lhář nebo Vášnivý hříšník se dozvíte v mé recenzi v záložkách.

09.03.2017 3 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Neskutečné, co dokáže udělat člověk člověku. Během čtení jsem si musela pustit úryvek z TV show z roku 1988 - sira Nicholase Wintona a děti, které zachránil - abych věřila, že existovali dobří lidé. Na našem portálu Chrudimka.cz vyšla má nezvykle filozofická recenze plná obav z budoucnosti - najdete ji v záložkách.

Nicméně, jak se snažila nacpat tam několik životních příběhů, je to lehce překombinované.

02.03.2017 4 z 5

Ostrov strachu Ostrov strachu Robert Lawrence Stine

Nostalgie, nostalgie a zase nostalgie. Nezapomeňte, že se jedná o knihu pro mládež a milovníky Stop hrůzy. Mě nezklamala. Více v mé recenzi v záložkách.

26.02.2017 4 z 5

Diamantová holubice Diamantová holubice Adrian Hyland

Nádherná obálka, ale autor je trošku uspávač hadů. Obrovský potenciál, jen kdyby ho v australském nakladatelství trošku lépe nasměrovali. Na té knize přece jen něco je... Více v mé recenzi v záložkách.

06.02.2017 3 z 5

Syndróm E Syndróm E Franck Thilliez

Tak toto bylo hodně drsné. Z filmu mám husinu a nikdy nikdy nikdy ho nechci vidět. Možná je to tím, že číst o něm je horší než jej vidět. Každopádně odkaz na recenzi na Chrudimka.cz je v záložkách.

29.12.2016 4 z 5

Moudré z nebe Moudré z nebe Richard Skolek

Nostalgie, legrace a špekáčky. Děcká upřímnost a mimozemšťani. To vše najdete v knize Moudré z nebe. Jak jsem napsala autorovi - pobavila jsem se víc, než jsem čekala. Navíc jsem chytila nemoc zvanou nostalgie. Více v recenzi v záložkách.

29.12.2016 4 z 5

Hrobař Hrobař Lisa Jackson

Drsné. Ale okolo Vánoc jsem na to neměla nějak chuť. Pak jsem se přejedla cukroví a zhltla to jako nic. Skvělý příběh, Vyvolený je naprostý úchyl. Více v mé recenzi v záložkách.

26.12.2016 4 z 5

To chce zloděje To chce zloděje Kay Hooper

Žádnou šílenou zápletku na 196 stránkách nečekejte. Je to ale docela milý příběh plný lásky. Prostě, když potřebujete vypnout nebo si zahojit dušičku. Více v mé recenzi v záložkách.

10.11.2016 3 z 5

Nezlomná Nezlomná Lesley Pearse

Nezlomná vysoce převyšuje první dvě knihy autorky. Velmi mile mě překvapila. Poněkud drsné svědectví z první světové války. Více v mé recenzi v záložkách.

22.10.2016 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

To byla jízda! Od knihy jsem čekala hodně a nebyla jsem zklamaná. Moje recenze v záložkách na portálu Chrudimka.

07.10.2016 5 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Velice dobře jsem se bavila! Více v mé recenzi v záložkách (Chrudimka.cz)

08.09.2016 4 z 5

Mateřská, ale určitě ne dovolená Mateřská, ale určitě ne dovolená Julie Halpern

Dobře jsem se pobavila a odpočinula si. Více v mé recenzi v záložkách.

24.08.2016 4 z 5

Münsterův případ Münsterův případ Håkan Nesser

Luxusní práce... po dočtení jsem nemohla spát. Ne nadarmo je Nesser (to a s kroužkem se tak blbě píše :-D ) trojnásobný držitel ceny severská detektivka. Více v mé recenzi v záložkách.

18.08.2016 5 z 5