Cher Online Cher komentáře u knih

Lucky Lucky Jackie Collins

Skvělé. První díl byl tedy o trošku lepší, ale i tohle se dobře četlo a mělo to spád.

30.08.2021 5 z 5

Popel všechny zarovná Popel všechny zarovná Dominik Dán

Dobrá detektivka. Určitě si od autora ještě něco přečtu.

29.03.2021 4 z 5

Poslední léto Poslední léto Judith Kinghorn

Moc pěkný příběh. Kniha se velmi dobře četla.

29.03.2021 5 z 5

Imámova dcera Imámova dcera Hannah Shah

Nepochopitelné, že se tohle děje.

19.12.2019 3 z 5

Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Iva Karlíková

Kniha se četla velmi dobře. Spisovatelka si ale skutečně musela prožít opravdové peklo. Příběh by měl být mementem pro všechny dívky a ženy, které se zamilují do muslima.

28.10.2019 5 z 5

Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

Docela depresivní příběh. Boris mi přišel jako velký zoufalec.

19.07.2019 2 z 5

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

Skvělé! Nemohla jsem se od knihy odtrhnout.

15.07.2019 5 z 5

Zvuk slunečních hodin Zvuk slunečních hodin Hana Andronikova

Zajímavý, občas i velmi smutný, příběh. Ať už to byly vzpomínky na život v Indii, ale i pobyt v koncentračních táborech. Jen mi trochu vadilo to množství postav a prolínání se dějů.

08.05.2019 4 z 5

Sen porodní báby Sen porodní báby Sabine Ebert

Další skvělé pokračování historické ságy.

20.04.2019 5 z 5

Kletba porodní báby Kletba porodní báby Sabine Ebert

Opět výborné čtení. Tentokrát tam bylo hodně i o křížových výpravách, ale i to se četlo pěkně.

18.03.2019 5 z 5

Co číhá za humny Co číhá za humny Ivanka Devátá

Autorka opět nezklamala. Veselé čtení, které mě příjemně pobavilo.

22.03.2017 4 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Napínavé od začátku do konce. Pro mě překvapivý konec.

19.04.2016 5 z 5

Netopýří muž Netopýří muž Jo Nesbø

Po všech těch kladných hodnoceních jsem se na detektiva Harry Hole moc těšila. Bohužel, byla jsem velmi zklamaná. Děj se rozeběhl až někde v polovině knihy a pasáže o historii Austrálie apod. bych vůbec vynechala.

07.08.2015 2 z 5

Kuky se vrací Kuky se vrací Jan Svěrák

Knihu jsem četla se synem. Vůbec se mi to nelíbilo. Na to, že to bylo pro děti od 6 let, tak jsou tam i vulgární výrazy, což si nemyslím, že by v knize pro děti mělo být. Příběh je chvílemi až hororový. Určitě není vhodný pro citlivější děti.

19.01.2014

Ani muk Ani muk David Jackson

Čtivé, napínavé, děsivé.

14.08.2024 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Kniha se četla dobře. Začala jsem příběhem Veroniky. Celkem to mělo spád. Do příběhu Jakuba jsem se ze začátku musela trochu nutit. Číst stejný příběh z jiného pohledu se mi úplně nechtělo. Ale přečetla jsem i ten. Některé věci z obou příběhů tak do sebe zapadly.

07.09.2023 4 z 5

Chytrá žena pro manžela přes plot skočí Chytrá žena pro manžela přes plot skočí Alena Jakoubková

Hlavní hrdinka mi přišla hrozně hloupá a povrchní. Přesně ve stylu rčení: "Kdo chce víc, nemá nic."

08.08.2023 3 z 5

Vzpomeň si na lásku Vzpomeň si na lásku Sarah Jio

Zajímavý romantický příběh, který se dobře četl.

08.08.2023 4 z 5

Obchůdek na rohu Obchůdek na rohu Nicola May

Tohle bylo docela příjemné letní čtení.

08.08.2023 4 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Bylo to moje první "setkání" s autorkou. Po pravdě, čekala jsem trochu víc. Příběh se dost táhl, i když konec byl pěkný.

08.08.2023 3 z 5