Cher komentáře u knih
Moc krásně napsaná kniha. I když mi popisování života v koncentračním táboře vhánělo slzy do očí, nemohla jsem se od příběhu odtrhnout.
Je to takový jiný turistický průvodce. Spíše pro někoho, kdo se chystá žít v Paříži delší dobu.
Trochu jsem toho od knihy čekala více. Nějak mě tento humor úplně neoslovil.
Když jsem knihu našla v Bibliobusu, tak jsem si vzpomněla na svá maturitní léta. Ze zvědavosti jsem si knihu půjčila. Byla jsem mile překvapena, že je to vlastně velmi krásný příběh.
Jako obvykle mě knížka od Ivanky Deváté nezklamala. Tentokrát to bylo takové hezké pohlazení po duši.
Strašné! Vůbec se mi to nelíbilo. Vtipné mi to nepřišlo. Po první třetině jsem přeskakovala kapitoly, které se vrací do minulosti staříka, jen abych věděla jak příběh dopadl. Pořád jsem čekala, že se to ještě nějak rozjede. Bohužel, přišlo jen moje velké zklamání.
Moje první kniha od této autorky. Duo Kovacs a Lisková se mi líbilo. Závěr knihy byl velmi překvapivý. Určitě si od autorky ještě něco přečtu.
Velmi pěkně napsaný příběh, který donutí k zamyšlení. Pro mě měl i překvapivý konec.
Moc hezky se to četlo. Taková pěkná romantika. Nejvíce se mi líbilo popisování indických měst a lidí.
Kniha se mi líbila. Dobře se četla. Konec trochu nečekaný, ale dojemný.
Taková letní oddychovka. Jen si nejsem jista, zda budu knihy této autorky vyhledávat.
Skutečně velmi otevřená a upřímná zpověď autorky. Někdy mi až vháněla slzy do očí.
Napínavé, občas i drsné. A tento díl byl i velmi smutný.
Trochu jsem se obávala, že se mi to nebude líbit, protože historické romány nemám ráda. Ale bylo to naprosto úžasné. Krásný příběh. Už se těším na další díl.
Vtipně napsané, příjemné čtení. Pobavila jsem se.
Moc pěkné čtení. Obyčejný příběh ze života, ale velice pěkně se četl.
Po přečtení Prsatého muže a zloděje příběhů jsem se zařekla, že už žádnou Formánkovu knížku číst nebudu. Na doporučení jsme si vypůjčila Dvě slova jako klíč.
První třetina knihy se četla dobře, autor se věnuje zajímavým tématům ze života. Zbytek knihy byl však pro mě totální magořina. Formánek není autor pro mě. Nikdy více.