Christianne.K Christianne.K komentáře u knih

Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Takto dobrou knížku jsem už dlouho nečetla. Jediné co mne osobně nebavilo byl začátek, ale ten konec? To bylo opravdu boží. Mrazilo mne při tom na zádech, dokonce jsem měla i na krajíčku. Jednoduše skvělé moc doporučuju si přečíst. :)

06.10.2017 4 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

No nevím...Jsem jediná komu se tato kniha nelíbila? Nesedělo mi to moc na ostatní knihy HP. Nevím zda to bylo překladem či scénářem (to bych asi neřekla měla jsem to přečtený za tři dny). Je mi i docela líto ,že to Rowlingová (a další autoři) vydala. Asi to nebylo zrovna pro mne dala bych tak 1-2 hvězdy.

08.05.2017 1 z 5

Oheň a plamen Oheň a plamen Jenny Han

Ona tahle kniha nebyla úplně špatná, ale začalo mi strašně vadit, že to jde spíše do fantasy a tu fantazii si do té knihy neuměla nějak vsunout, ale jinak napjatě čekám na další díl!

06.02.2018 4 z 5

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Asi nepůjdu z davem, ale tohle mne vážně nenadchlo. Kdyby to nebyla má povinná četba tak bych to v půlce zaklapla a vrátila to okamžitě do knihovny. Ano, nejsem filozofka takže jsem v tom asi tolik neviděla. Zkusím si to přečíst za pět let třeba už to více pochopím:).

18.10.2017 2 z 5

Všechna sláva... Všechna sláva... Jeff Kinney (p)

U této knížky budu asi odlišná, ale zdá se mi, že trošičku autorovi dochází nápady. První desítka byla určitě super mladší brácha z toho byl nadšen. Nejvíce mne rozesmála anotace POZOR TEĎ SE ZDE MOŽNÁ OBJEVÍ SPOILERY!!!!
Pořád jsem se těšila jak nalezne tu kameru a budou něco natáčet, však bylo to až na posledních cca. 10 stranách, což mi (možná jsem divná jen můj názor) tochu nedocházelo.

10.07.2017 3 z 5

Svítání Svítání Virginia Cleo Andrews

Za mě jednoduše kouzelná kniha. Dawn mi hnedka padla do oka. Možná proto, že máme hodně podobný charakter. Jediný, co mi vadilo byly dlouhé kapitoly, ale tak to je asi jen můj problém, protože vždycky musím zavírat knihu na kapitole...Ano, jsem divná:D. A také do dnes nechápu, kdo je na obálce. Ano, asi Dawn, ale v knize je popisovaná jako blondýna, tak proč je na obálce bruneta?! Pro mě to asi byla největší záhada za celou knihu :D

08.08.2018 5 z 5

Medvídek Pú  (20 příběhů) Medvídek Pú (20 příběhů) A. A. Milne

Tato kniha byla moje dětství. Vždy se k ní budu s láskou vracet a číst si ji. Vždycky si také vzpomenu jak jsem vždy fandila tygrovy a prasátku :D
Dál už to ani nepotřebuje komentář...

16.05.2018 5 z 5

Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Do knihy jsem se okamžitě zamilovala. Někdy mě mírně štval přístup Jary Jean, ale i tak jsem se zamilovala (zejména proto jak kniha byla oddechová). Určitě se chystám i na další díly!

04.03.2018 5 z 5

Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Krásná kniha pro milovníky Harryho Pottera je určitě skvělým doplňkem! Já osobně mám nejraději příběh tří bratří a fontána příznivé sudby.

07.02.2018 5 z 5

Cinder Cinder Marissa Meyer

U této knížky jsem se, i rozbrečela (což je asi jedna z pěti knih). Bylo to šíleně čtivé a zajímavé. Asi prvních deset stran mě to nebavilo (nebo jsem to spíš nepochopila), ale pak jak se to rozjelo, jsem nemohla přestat číst.

17.11.2017 5 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Ze začátku jsem byla ke knize trochu (dobře trochu více) skeptická. Dostala jsem Selekci k Vánocům a po těch sedmi měsících jsem si řekla, že tomu v nejhorším dám odpad, ale první kniha mne pozitivně překvapila. Jako třešnička na dortu byla ta obálka. Nečekejte však nějaký maga dílo. Mne to připadalo jako super čtivá odechovka.

07.08.2017 5 z 5

Tajemství rána Tajemství rána Virginia Cleo Andrews

Asi jsem se zamilovala...

22.02.2019 5 z 5

Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Tohle byla pecka...Moc se mi to líbilo, byla jsem závislá na každém řádku. Sice se mi do knihy déle začítalo, ale to byl detail. Moc mě také nadchla čtivost a na konci jsem byla smutná, že jsem to dočetla. Vážně jsem se zamilovala do Inej a do celkové originality příběhu.

25.01.2019 5 z 5

Divné hlášky z knihkupectví Divné hlášky z knihkupectví Jen Campbell

Myslím, že je to příjemná oddechovka do MHD žádné veledílo, ale určitě vás pobaví kolik knižních barbarů běhá po knihkupectví. Ne, jednou jsem se musela v MHD hlasitě smát a ne málo lidí na mě koukali jak na blázna.:D

25.01.2019 4 z 5

Probuzení Simona Spiera Probuzení Simona Spiera Becky Albertalli

Všichni si knihu vychvalují do nebes a mě vůbec nenadchla. Nevím proč, ale četla jsem už lepší. Možná dám autorce ještě šanci s podělaným na vrch...

08.08.2018 3 z 5

Barevné vody Barevné vody Tanya Stewner

Knížka je celkově moc milá, smutná a mě velmi nadchla nemůžu se dočkat posledního dílu.

08.08.2018 5 z 5

P.S. Stále Tě miluju P.S. Stále Tě miluju Jenny Han

Zdálo se mi, že se v knize opakují pořád ty samé věci. Za mě o hodně lepší jednička, ale napjatě čekám až si budu moci přečíst poslední díl.

20.05.2018 4 z 5

První První Kiera Cass

Tak konečně DOČTENO. Dopadlo to asi tak, jak byste všichni čekali:). Musím říci, že v této knize bylo asi nejvíce akce to se hodně líbilo. Celou knížku jsem se snažila nepřečíst hned v jeden (i když to jako bylo sakra těžký). Upřímně jsem ráda, že jsem to četla spíš v létě, protože to bylo pohodové (hlavně oddechové).
Jediný háček knihy byla America. Řekněte mi kdo by ji v některých situacích nezabil.
A ta obálka? Snad se nemusím ani vyjadřovat.

09.08.2017 5 z 5

Úsměv Úsměv Raina Telgemeier

Mám těď hodně štěstí na knihy z knihovny. Úsměv mne zaujal, ale upřímně Ségry byly o trošku lepší, i tak nezklamal :).

07.06.2017 5 z 5

Ségry Ségry Raina Telgemeier

Kamarádka mi ji doporučovala Úsměv. U nás v místní knihovně jsou tyto knihy hodně populární. Musíte si na ně u nás docela počkat. Já měla štěstí, že jedna holčina ji zrovna přinesla Ségry. Myslím, že kdybych přišla o hodinku max. dvě později už by tam nebyla. Vážně mi nevadilo, že komiksy nečtu podle toho, který byl první. Bylo to čtivé milé roztomilé a zábavné. Přesně to vystihuje můj vztah s mladším bráchou. Čekala jsem, že to budu číst déle stačí hodinka a měla jsem to hnedka přečtený. VŠEM CO MAJÍ SOUROZENCE DOPORUČUJI!
Ps. měla jsem štěstí a vzala si i drama (komiks od stejné autorky)

01.06.2017 5 z 5