Chvilkasnění komentáře u knih
U sérii je nejhorší to, že jednička je vždy nejlepší..v tomhle případě se mi líbil i druhý díl. ☺ Líbilo se mi, že tam byli i postavy z prvního dílu.
Místy mě Dawn štvala, ale ke konci jsem pochopila to proč se chovala tak jak se chovala. Doporučuji. ♥
Grrrrr. ♥ Mám slabost pro drsňáky. (v knize) :D Lákavý příběh, ale ten konec? really? Ještě že to má další díl, jinak bych skákala z okna. :D
Že jsou drogy návykové? Tak to jste ještě nečetli dobrou knihu! No a v tomhle díle máte navíc kapitoly z pohledu Reeda a to už je jízda. Hlavně kdo by čekal takové napínavé pokračování..já ne. ☺
Elle Kennedy ví jak napsat úžasnou knihu. Moje představivost jela na plné obrátky.
Musím uznat, že se Hunter opravdu snažil odolat, ale nešlo mu to. :D
Doporučuji. ????
Zajímavé.
Takové trauma od někoho koho si kdysi cenila ze všech nejvíc.
Určitě bych si to přečetla znovu. ☺
Tak tohle byla jízda. Zajímavý děj a to jak se Rush ze začátku choval...grr, chtěla jsem skočit do knihy a uškrtit ho. My holky jsme někdy tak blbý.
A ten konec? Musela jsem ihned na další-
Příběh se mi opravdu líbil, ráda se k ní kdykoliv vrátím. Doporučuji.☺
Chloe a Bennett jsou top! Pokud nevíte co číst, tohle je jasná volba. A počkejte s čím přijde autorka v dalších knihách. ☺
Přečíst! Proč tohle není povinná četba do škol? By se jinak četlo. :D
Aaaaa..Kaden? ♥ Ze začátku bych ho nejraději zabila, ale pak..♥..no určitě bych s přečtením neváhala.
Zajímavý příběh, ale celkově mě kniha nenadchla. Určitě doporučuji někomu, kdo si chce oddychnout. ☺
První díly jsou vždy nejlepší. ♥ A jak je psáno na obale Royalové vás zničí.
Několikrát jsem měla chuť Em proliskat za to jak se chovala a že si nechala všechno líbit od Viciouse. Vicious se za každou cenu snažil chovat jako hajlz, hlavně od sebe všechny odehnat...taková verze bad boye. No kdo by něco takového nechtěl číst znovu a znovu.
I když jsem konec knihy předvídala, tak se mi moc líbila. Je to pohodové čtení na klidné večery. ????
Zajímavý příběh. Dva lidi co by pro sebe v minulosti udělali vše a kvůli jednomu špatně vyloženému večeru se vše změní.. Doporučuji. ☺
Ze začátku to bylo takové nijaké, ale pak se to rozjede a musíte zjistit co je na konci..jen vydržet.
Hlavního hrdiny mi bylo několikrát líto, ale taková je válka a její následky. Bohužel měl válku i v sobě.
Určitě doporučuji. :)
První díl byl lepší, ale jelikož mám ráda tuhle autorku, nemohla jsem si knihu nechat ujít.
Hlavní hrdinové mi ze začátku šli pořádně na nervy, ale pak se to uklidnilo, rozjelo..
Kniha plná romantiky, kterou každá ženská zbožňuje nebo aspoň většina z nás.♥