Chvilkasnění komentáře u knih
Tak takovou zápletku bych nečekala i když je pravda, že to k tomhle závěru celou dobu směřovalo.
Celá série stojí za přečtení! Můžu jedině doporučit. ♥
Kniha má zajímavý děj, líbí se mi, že se takové knihy píšou a nikdo se nechová jako by se takové věci vůbec neděli. :)
Bylo fajn, že při čtení kniha utíká rychle, žádné okecávání ani vysvětlování. Pokud nevíte co s časem tak můžu jedině doporučit. :)
Byli chvilky kdy to byla nuda..hlavní hrdinka vše analizovala a to mě moc nebavilo. Jinak knihu doporučuji. ☺
Několikrát jsem si říkala jestli to myslí autorka vážně, protože jsem měla chuť vraždit několik postav, ale nakonec všechno dobře dopadlo. Nejlepší na knize bylo to napětí. ☺
Jediné mínus je ten otevřený konec, jinak jsem knihu hltala na jediný nádech.
Příběh zajímavý, ale u Kasie jsem měla chuť vraždit. Bohužel to není kniha ke které bych se znovu vracela.
Byla to čitelná oddechovka. Žádné překvapení, ani nic nečekaného, něco jako normální život. Myslím si, že už ji znovu číst nebudu, ale určitě ji můžu doporučit. ????
Vrazila bych mu pár facek a jí taky. Ale jinak mi to přečíst trvalo přesně dva dny, až tak mě zajímalo jestli bude happy end. ♥
Už jsem si myslela, že to dopadne jinak..má štěstí. :D
Mě se to líbilo. Zasmála jsem se, pobrečela i se bála. Proč ne. ☺
Bylo to...zajímavé. Jednou jsem si to přečetla, ale víckrát to vyhledávat (nejspíš) nebudu. :D
Zajímavá kniha. Příjemně se čte a určitě bych ji doporučila na dlouhé a klidné večery. ☺