Clairie123 Clairie123 komentáře u knih

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Skvělá knížka!! Není v tom sice žádná hluboká myšlenka, ale pokud si chce člověk oddechnout a pobavit se je ideální.

24.05.2017 5 z 5

Sokrates Sokrates Dan Millman

Myslela jsem že Cesta pokojného bojovníka byla skvělá, ale tohle... Ještě lepší!! Nemohla jsem se od ní odtrhnout, vždy když jsem si myslela, že už mě nic nepřekvapí, znovu se stalo něco, co jsem naprosto nečekala. Skvělě sepsaný život Sokrata, který vysvětluje, jak se stal takovým bojovníkem, kterým byl. Určitě doporučuji všem, které Cesta pokojného bojovníka oslovila. Opravdu báječná kniha, klobouk dolů před autorem.

14.03.2018 5 z 5

Malé ženy Malé ženy Louisa May Alcott

Úžasná knížka, chytne za srdce a vtáhne vás do děje tak, že s napětím čekáte co se s každou postavou přihodí.

01.06.2017 5 z 5

Kruh Kruh Dave Eggers

Kiha je moc dobře napsaná, chvílemi mi to přišlo jako kdybych četla Orwellovo 1984, pořád mi znělo v hlavě ,,Velký bratr tě sleduje". Myslím že knížka dobře ukazuje na situaci, která by klidně mohla nastat. Kroutila jsem hlavou nad myšlením hlavní postavy, o tom, že sledování je v pořádku. Je to dobrá možnost si díky této knížce uvědomit na co si dneska dávat pozor.

04.06.2017 4 z 5