Čmeláček komentáře u knih
Knihu mi doporučila máma, která ji četla už před pár lety. A tak jsem si ji hned šel vypůjčit do knihovny a dnes ji dočetl. No a fakt musím uznat, že to bylo hodně dobré čtení, u kterého jsem si vrněl blahem :). Kniha má trošičku volnější tempo, ale to mi nevadilo. Nemusí to být vždycky fičák, že jo? :) Pět hvězd jak vyšitých a určitě si přečtu také další knihy od této paní autorky :).
Za mě trochu moc historické, ale jinak dost dobré čtení :). Kniha je fakt výborně napsaná, k tomu napínavá, lehce thrillerově šmrncnutá, prostě super! :))) Pět stars a jasné doporučení!
Tohle fakt nebylo úplně to nejlepší, co Verne napsal. Děj se dost táhne, i když zase musím uznat, že zápletka zajímavá byla. No ale protože mám tohoto pana spisovatele moc rád, dám mu ze sympatií čtyři stars :).
Ta obálka je sice docela praštěná, ale jinak je to skvělá, tak trochu starosvětská detektivka s případem, který vyšetřuje inspektor French. Fakt jsem si hezky početl, po všech těch thrillerech to byla příjemná změna. No a tak si tahle kniha určitě pět stars zaslouží :).
Fíhu! Tak tuhle knihu jsem nedokázal přestat číst, dokud jsem neměl hotovo. A fakt to byla pecka, jaká se hned tak nevidí! A Hugh Glass byl borec, že dokázal přežít strašná zranění a potom ještě hodně hnusnou zradu. Film jsem zhlídnul taky a nestačil jsem žasnout, jak se od knihy odlišuje. A tím pádem se mi zrovna moc nelíbil. Zato na knihu nedám odteď dopustit a určitě si ji přečtu časem znovu. Pět stars a doporučení!!!
Marlow vstupuje na scénu a v této knize sehraje hodně důležitou roli. Znal jsem ho sice už z předchozí knihy, ale tady se tak nějak projevil mnohem víc. Taky atmosféra v předválečném Německu už hodně zhoustla, navíc mají Gereon Rath i jeho přítelkyně Charly pořád co vyšetřovat, takže ani tahle kniha mě nezklamala a já jsem si čtení fakt užíval :). Víc už nenapíšu, dávám suverénních pět stars a jede se dál! :)))
Tak tohle bylo fakt svižné a perfektně napsané! :) Další setkání s Gereonem, Charly a také Marlowem nebo Gräfem prostě nemělo chybu a kniha se mi krásně četla. Bez debaty pět stars a těším se na pokračování! :)
Vynikající počteníčko! :) Gereon s Charly mě baví a kromě toho jsou podle mého tyhle knihy fakt skvěle napsané. Až na první díl, ten byl maličko slabší, ale teď jsem rád, že jsem se nedal odradit. Pět stars jak vyšitých a samozřejmě se těším na pokračování :).
Nebylo to úplně marný, i když od tohoto pana spisovatele jsem zvyklý na vyšší level. Na víc než na čtyři stars to dnes nevidím, ale určitě zkusím další část, třeba bude lepší? :)))
Pana Doyla a jeho Sherlocka Holmese mám fakt rád a taky ty případy fakt rád čtu :). Tohle je hodně zajímavý výběr, k tomu ilustrace Adolfa Borna, prostě tahle kniha nemá chybu! Pět stars jak vyšitých! :)))
Kniha mého dětství, kterou jsem četl několikrát a nikdy se mně neomrzela. Vidím to na pět stars a doporučení! :)))
Nebylo to úplně špatný, to jako fakt ne :). Rhyma mám rád a Amélie je jeho pravá ruka a parťačka v jednom. Oba jsou to sympaťáci, takže určitě tímto dílem nekončím :). Akorát dnes dávám o trochu nižší hodnocení, protože tam bylo pár zdlouhavých míst.
Tanečník je zase výborný thriller, který se nedá odložit. Přečetl jsem ho raz dva a moc se mi líbil. Takže druhé setkání s Rhymem nezklamalo ani náhodou! :)))
Další vynikající počteníčko od mého oblíbeného Chrise Cartera! :) Kniha je sice trochu jiná, než byly ty předchozí, ale to neznamená, že by byla horší. To teda není a já jsem fakt zvědavý, jak to bude s Lucienem pokračovat dál :).
Pejsek s kočičkou jsou fakt skvělí a mají výborné nápady! :) Klidně bych k nim šel třeba i na návštěvu, kdyby to šlo, ale ten jejich dort bych určitě nejedl :))).
Kytice se plným právem stala klasikou české literatury. Ponuré básně určitě neosloví každého, ale já dávám pět stars.
Také tohle pokračování, které se odehrává v poválečné době, se mi skvěle četlo. I když uznávám, že se mi první díl líbil o maličko víc :). Jarmila mi přišla dost vlezlá, jak Františkovi nabíhala. No ale jinak to byl výborný a silný příběh, který jsem nedokázal odložit, proto dávám pět stars a časem bych si určitě chtěl přečíst také další knihy od tohoto autora.
Tedy řeknu vám, tohle byla monumentální kniha jak hrom! :) Už delší dobu jsem se chystal, že si ji přečtu, ale až teď jsem se k tomu dostal. No a musím uznat, že čtení to bylo vynikající, i když historické romány nevyhledávám často. Starý Řím mě ale fascinuje už dlouho, takže jsem nedokázal odolat :). Ve finále to vidím na pět stars a doporučení :))).
Tak tohle byla fakt hodně povedená detektivka z dostihového prostředí. Četla se mi jedna báseň, stránky jsem ani nestačil obracet :). A najednou byl konec, který mne tak překvapil, že jsem se z něj chvíli musel vzpamatovávat. Pět stars a časem si přečtu od pana Dicka Francise zase něco dalšího.
Tahleta jednohubka náhodou vůbec nebyla špatná :). A děckám Oldřicha z Chlumu se při vyšetřování nevídaně dařilo, až jsem nestačil žasnout :). No ale hezky se to četlo, takže budu shovívavý a dám pět stars, protože jsem se dobře pobavil. A o to přece jde, no ne? :)