Čmeláček Čmeláček komentáře u knih

Černý šíp Černý šíp Robert Louis Stevenson

Výborná dobrodružná kniha, četla se dobře. A válka růží je vždycky dobrá volba :).

24.06.2022 5 z 5

Komu zvoní hrana Komu zvoní hrana Ernest Hemingway

Hemingway je klasika, ale nečte se úplně dobře. Takže čtyři stars a hotovo :))).

20.06.2022 4 z 5

Mandolína kapitána Corelliho Mandolína kapitána Corelliho Louis De Bernières

Z knihovny jsem si na služebku vypůjčil několik knih a zrovna tahle byla fakt hodně dobrá. Četla se dobře, ale byla taky dost smutná.

18.06.2022 5 z 5

Zlatá brána otevřená Zlatá brána otevřená Agatha Christie

Už ani nevím, co bych měl pořád ke knihám od paní Agathy psát. Všechny jsou skvělé a čtou se jedním dechem :))).

05.06.2022 5 z 5

Po pohřbu Po pohřbu Agatha Christie

Super kniha, měl jsem ji přečtenou za chvíli. Detektivky s Poirotem mám fakt rád! :)))

05.06.2022 5 z 5

Temný vzorec Temný vzorec Andrew Mayne

Zase slabší Theo Cray. Zápletka dobrá, ale zpracování dost vázne.

03.06.2022 4 z 5

Poslední Laponec Poslední Laponec Olivier Truc

Pro francouzské thrillery mám slabost a ani tenhle mě nezklamal :). Fakt super čtení! :)))

02.06.2022 5 z 5

Žhavý hrob Žhavý hrob Yrsa Sigurðardóttir

Ani tato kniha nebyla marná, i když Matthias chyběl. Přesto to bylo hodně dobré čtení.

01.06.2022 5 z 5

Na útěku Na útěku Harlan Coben

Coben si vybral fakt hodně zajímavé téma a knihu jsem přečetl zase jedním dechem. Míň než pět stars si tento pán nezaslouží :))).

30.05.2022 5 z 5

Temné lesy Temné lesy Harlan Coben

Skvělá kniha, nedá se odložit. Oba případy, ten z minulosti i ten současný, byly vynikající.

30.05.2022 5 z 5

Dcera krále močálů Dcera krále močálů Karen Dionne

Zvláštní, ale dobré čtení. Mně se kniha líbila, ale nemusí sednout každému.

28.05.2022 5 z 5

Smrtící DNA Smrtící DNA Franck Thilliez

Vynikající thriller z Francie. Otevřený konec z předchozího dílu tady hezky navazuje. Zase ale hodně brutální.

28.05.2022 5 z 5

Děti kapitána Granta Děti kapitána Granta Jules Verne

Jedna z mých nejoblíbenějších verneovek, četl jsem ji opakovaně.

25.05.2022 5 z 5

Matyáš Sandorf: (Nový hrabě Monte Christo) Matyáš Sandorf: (Nový hrabě Monte Christo) Jules Verne

Jedna z nejlepších knih od pana Verna, čte se skvěle!

25.05.2022 5 z 5

Čtyři roční doby Čtyři roční doby Stephen King

Výborný King, i když ne všechny povídky jsou stejně skvělé. Pro mě nejlepší jsou Shawshank a Nadaný žák.

23.05.2022 5 z 5

Karibské tajemství Karibské tajemství Agatha Christie

Mám rád Karibik, i když jsem tam zatím ještě nikdy nebyl. A detektivka je to výborná, moc dobře se četla.

22.05.2022 5 z 5

Později Později Stephen King

King jakoby tak trochu zvolnil, možná je to věkem? :) Ale jinak za mě docela dobrý :).

19.05.2022 4 z 5

Mluvící balík Mluvící balík Gerald Durrell

Výborná kniha a skvělá země Mytologie. Hlavně Papouš nemá chybu! :)))

18.05.2022 5 z 5

Konec hry Konec hry Daniel Cole

Nejlepší díl z celé trilogie. Na plný počet to ale nevidím.

15.05.2022 4 z 5

Poslední lov Poslední lov Jean Christophe Grangé

Francouzi jsou specialisti na thrillery, skoro jako Seveřani. Výborná kniha, dobře se četla.

12.05.2022 5 z 5