ctenarkaEva komentáře u knih
Oddechové romantické čtení - nic jiného jsem v tuto chvíli nehledala a v této knize jsem to našla: zajímavé prostředí Austrálie, život na farmě, útěk před domluveným sňatkem a samozřejmě nechybí láska. Příběh místy jako z pohádky, ale četl se dobře a svůj účel splnil.
Oddechová kniha s nečekaným závěrem. Každá postava skrývá nějaké tajemství a na konci je vše ještě úplně jinak, než jste čekali.
Nečetla jsem předchozí díly trilogie Kiss River, ale vůbec ničemu to nevadilo. Tato kniha se mi líbila, četla se mi dobře, připadala mi jako oddechová kniha s prvky červené knihovny i trochou napětí.
Trochu překombinovaný příběh se spoustou postav, ale nechybí napětí a na konci postupné vysvětlení, jak a čím jsou postavy propojeny. Líbila se mi, byla jsem zvědavá, jak dopadne. A netrefila jsem se, dopadlo to úplně jinak, než jsem myslela.
Bohužel jsem se do této knihy nedokázala začíst a asi po 120 stranách jsem ji odložila. Třeba se k ní ještě někdy vrátím.
Zajímavý příběh, trochu napínavý, nechyběla ale ani romantika. Kniha se četla dobře, zvládla jsem ji přečíst za 2 večery.
Milá knížka, která se mi líbila asi víc než 1. díl.
Romantický příběh jako z filmu, naprosto předvídatelný příběh. Velmi nenáročné čtení na zkrácení volného odpoledne. Knihu označenou jako Světový bestseller si představuji jinak. Rychle jsem přečetla a odnesla zpět do knihovny.
Pohodové čtení na letní dny. Kniha nijak nesouvisí s dalšími knihami od Liz Fenwick, které jsou zde uvedené jako série. Všechny se pouze odehrávají na podobném místě v Anglii, v části Cornwall.
Pohodové čtení na letní dny. Kniha nijak nenavazuje na předcházející Dům v Cornwallu, pouze se odehrává na podobném místě v Anglii, v části Cornwall.
Trochu nezvyklý styl vyprávění, spousta postav, které se mi občas pletly. Příběh se četl dobře, ale některé zápletky a situace mi přišly až moc překombinované. Vyprávění šestileté dívky mi přišlo absolutně neodpovídající myšlenkám dítěte tohoto věku. Ještě mám v plánu si přečíst Vážku, jsem zvědavá, jestli bude působit podobně nebo úplně jinak.
Bohužel jsem se do této knihy nedokázala začíst a po chvíli ji odložila. Nevyhovovalo mi vyprávění v přítomném čase, ztrácela jsem se ve velkém množství postav a v různých časových rovinách. Spálená obloha se mi líbila víc.
Pohodová kniha na odpoledne. Nemusíte u ní moc přemýšlet, jen si užíváte pocit, že bydlíte s těmito 4 kamarádkami v jejich velkém bytě.
Oddechová kniha, skvělá pro čas dovolených. Přečetla jsem ji za odpoledne, četla se úplně sama.