ČtenářskýJanek ČtenářskýJanek komentáře u knih

☰ menu

Páté jablko Páté jablko Lenka Chalupová

Moc pěkně se kniha čte, stejně jako Kyselé třešně. Mně blízká lokalita Přerova. Opět dávám 5 hvězdiček a těším se na Svatojánské ořechy.

11.09.2024 5 z 5


Šikmý kostel Šikmý kostel Karin Lednická

Další skvělá kniha. Bála jsem se co se z knihy vyklube, protože na ni bylo pěno mnoho chvály a já se několikrát spálila, ale tohle je úplně jiný případ. Nemohla jsem se od děje odtrhnout, vše působí reálně, někdy surově, nutí člověka k zamyšlení........Bravo, takto si představuji opravdu dobrou knihu, která zůstane v mé knihovně a jednou se k ní určitě vrátím. Těším se na další díly.

20.08.2024 5 z 5


Deník kastelána Deník kastelána Evžen Boček

Za mne další velmi čtivá kniha kde chce člověk vědět jak to dopadne. Není to "Aristokratka", ale jiný druh čtení, který ihned vtáhne do děje. Čte se to samo. Pane Bočku rozhodně ještě něco napište :-))

26.07.2024 5 z 5


Rok na haciendě Rok na haciendě Zdenka Redlová (p)

Zdenku Redlovou resp. Frýbovou mám jako autorku moc ráda, její knihy miluji, ale u této knihy je vidět, že je to její prvotina. Nijak mne nenadchla, příběh neměl žádnou jiskru, vyvrcholení, nic....... Posílám dál.

18.07.2024 1 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Knihu jsem dostala před mnoha lety pod stromeček a těšila se na čtení, protože jsem slyšela samou chválu a samé nadšené recenze. Dopadlo to tak, že je to snad jediná kniha, kterou jsem nedočetla do konce a odložila ji, protože mě zoufale nebavila. Nezaujalo mě bohužel vůbec nic, ani příběh, ani erotické popisy ...... vůbec nic. Další pokračování jsem ani nevyhledávala, dokonce mě neláká ani podívat se na film...

20.06.2024 odpad!


Tancem na vrchol: David Odstrčil, Tara Bohak Tancem na vrchol: David Odstrčil, Tara Bohak Marie Niček Vejvodová

Je to velmi čtivá kniha, přečetla jsem ji během 2 hodin. Je v ní spoustu zajímavých fotek a určitě zaujme i další sportovce, anebo čtenáře, kteří si rádi čtou o sportu a sportovcích. Potvrzuje pravidlo, že každý sport, který se dělá pořádně a s láskou sebou nese dřinu, disciplínu, odříkání a obrovskou toleranci (u tanečního sportu obzvlášť).

07.06.2024 5 z 5


Až na ten konec dobrý Až na ten konec dobrý Pavel Tomeš

Byla jsem na knihu fakt nažhavená, četla jsem spoustu skvělých recenzí, ale bohužel mě příběh nijak zvlášť nenadchnul. Dočetla jsem, ale spíš jsem byla zklamaná....čekala jsem víc. Je to jedna z knih, kterou asi nebudu číst vícekrát a nemám potřebu se k ní vracet, tak, jak se mi u opravdu dobrých knih stává...

07.06.2024 2 z 5


Co padá z nebe Co padá z nebe Selja Ahava

Z této knihy jsem byla zmatená, zoufale mě nebavila, ale námět byl zajímavý.

09.05.2024 2 z 5