cukrovka komentáře u knih
Na mě bylo v knize moc technických podrobností, pořádný akční děj až v závěru knihy. Prostě to nebyla kniha pro mou osobu.
Hlavní hrdinka mi moc k srdci nepřirostla. Vadila mi její nerozhodnost co dělat se svým životem. Sama sebe neustále trestala.
Zajímavé návody na háčkované příšerky. Jen je tam několik překlepů. Např. u rytíře je 2x psaná helma, přičemž jedno je opravdu návod na helmu a druhé je návod na štít.
Oddychové čtení. Příběh je jednoduchý a předvídatelný s trochou humoru.
Příběh do kterého jsem se vůbec nemohla začíst. I když téma bylo velmi zajímavé a k zamyšlení.
Super čtení o všedních radostech a starostech obyčejných lidí.
Autorka v krátkých povídkách líčí život a vztahy mezi muži a ženami se sarkasmem a nadhledem.
Knihy této autorky měla ráda moje babička. A protože jsem se zapojila do čtenářské výzvy, tak jsem sáhla po této knize. Musím říct, že to není můj šálek čaje. Jazyk byl pro mě moc archaický a příběh naivní.
Vtipná knížka, která se dobře četla. Jsem ráda za svého otce, protože mít takového jako Kristina, už bych dávno byla umístěna na psychiatrii.
Vtipná oddechová kniha. Zajímavý námět - něco si vysníme např. že "on je ten pravý" a nakonec zjistíme, že jsme se natolik změnili, že spolu nemůžeme žít, ale neustále na sebe narážíme a ovlivňujeme své životy.
Tahle knížka mě trochu zklamala. Více by mě zajímalo jaká byla reakce okolí a život po svatbě, práce, děti. Ale líbilo se mi střídání vyprávění příběhu z pohledu Abby a Trevise.
Skvěle napsaný příběh, který se četl jedním dechem. Kniha je plná napětí, boje za svobodu a rovnost. Myšlenka dvojčat, jednoho zdravého a druhého s hendicepem, spojené životem i smrtí mne velmi zaujala. Už se těším na pokračování a doufám, že bude také tak zajímavé.