Dáda780 Dáda780 komentáře u knih

Sněhová bouře Sněhová bouře Triona Walsh

Tak tahle kniha mi vůbec nesedla. Dokonce jsem byla ve velkém pokušení ji nedočíst. Nakonec jsem to dala, ale opravdu to byl boj.

09.02.2025 2 z 5

Květy pro Hyacintha Květy pro Hyacintha Connor Gordon

Nádherná kniha. Moc se mi líbil osobností vývoj Apollóna a ten konec by si zasloužil aspoň deset hvězdiček. Knihu všem vřele doporučuji.

24.01.2025 5 z 5

Temná harmonie Temná harmonie Laura Thalassa

Tak a dotčena celá série. Za mě díl od dílu lepší. Tento díl byl super od začátku až do úplného konce. Občas jsem se přistihla, že zapomínám i dýchat. Měla jsem pocit, že celou dobu je hlavním prvkem láska a to já mám ráda. Celou sérii určitě doporučuji.

02.02.2025 5 z 5

Vládce hvězdné oblohy Vládce hvězdné oblohy Laura Thalassa

Přečteno během jednoho večera, od knihy se prostě nedalo odtrhnout. Hrozně ráda jsem se dozvídala nové věci o Desovi a poznala jejich příběh z jeho pohledu. Jedním slovem nádhera.

30.01.2025 5 z 5

Neznámý žalm Neznámý žalm Laura Thalassa

Tak tohle byla jízda. Vše co mi chybělo v prvním dílu, bylo tady.
Romantická linka mezi Desem a Callypso se krásně rozvinula, vílí svět byl vybarvenější. Hned se pouštím do třetího dílu.

29.01.2025 5 z 5

Překvapivý následník Překvapivý následník Jax Calder

Za mě naprostá spokojenost, taková oddechová, romantická a nenáročná pohádka pro nás romantické duše.

07.02.2025 5 z 5

Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Na knihu jsem se hodně těšila a po dočtení mám pocit lehkého zklamání. Celou dobu mi tam prostě něco chybělo, málo vykreslený vílí svět, málo akce a i romantická linka pro mě nebyla úplně top.

27.01.2025 3.5 z 5

Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Kniha mě nijak zvlášť nenadchla, nebylo to úplně špatné, ale něco tomu prostě chybělo. Hlavní hrdinka mi byla silně nesympatická a za mě to celé byla taková průměrná fantasy.

14.02.2025 3 z 5