Dáda780 Online Dáda780 komentáře u knih

Vždycky není navěky Vždycky není navěky J.C. Cervantes (p)

Strašně moc se mi líbila hlavní myšlenka knihy, že pravá láska překoná vše, dokonce i smrt. Kniha se krásně četla, celou dobu jsem cítila klid a pohodu a věřila, že vše dobře dopadne. Knihu můžu s klidným srdcem a svědomím jen doporučit.

25.02.2025 5 z 5

Asher Black Asher Black Parker S. Huntington

Nenáročná a naivní oddechovka. Ale to vůbec nevadilo, právě naopak. Bylo to super. Nad ničím jsem nepřemýšlela, prostě jsem se nechala jen tak unášet příběhem a užívala si. Můžu jen doporučit.

02.03.2025 5 z 5

Láska po španělsku Láska po španělsku Elena Armas

Tak to byla nádhera. Kniha se moc pěkně četla a dost jsem se u ní nasmála. Líbilo se mi, co všechno byl ochoten Aaron pro Linu udělat a jak si laskavě a cílevědomě prošlapával cestu k jejímu srdci. DOPORUČUJI!

01.03.2025 5 z 5

Haunting Adeline: Stíny nad Adeline Haunting Adeline: Stíny nad Adeline H. D. Carlton

A tohle bylo jako co? Vůbec nevím, co si mám o téhle knize myslet. Vůbec se mi to nelíbilo a druhou polovinu už jsem jen přeskákala. Zajímalo mě, kdo zavraždil prababičku. A ten sex hrůza. Další díl si určitě nepřečtu.

19.03.2025 2 z 5

Přísahej Přísahej Meagan Brandy

Tak tohle bylo opravdu něco. Neskutečný. Ze začátku jsem měla problém se do knihy začíst, ale potom se objevil Noah a bylo to. Najednou jsem se od čtení nedokázala odtrhnout a četla se zatajeným dechem. Emoce jak na horské dráze. Všem doporučuji.

11.03.2025 5 z 5

Květy pro Hyacintha Květy pro Hyacintha Connor Gordon

Nádherná kniha. Moc se mi líbil osobností vývoj Apollóna a ten konec by si zasloužil aspoň deset hvězdiček. Knihu všem vřele doporučuji.

24.01.2025 5 z 5

Mílový klub Mílový klub Liz Tomforde

Jsem nadšená, kniha se četla moc pěkně. Příběh pro mě byl naprosto uvěřitelný. Hlavní postavy sympatické a už se těším na další dily. Doporučuji.

18.03.2025 5 z 5

Niccolo Andretti Niccolo Andretti Parker S. Huntington

Za mě teda mnohem slabší než první díl. Kniha mě vůbec nebavila, s vypětím všech sil jsem se prokousala na konec a byla ráda, že mohu knihu odložit.

03.03.2025 2.5 z 5

Sněhová bouře Sněhová bouře Triona Walsh

Tak tahle kniha mi vůbec nesedla. Dokonce jsem byla ve velkém pokušení ji nedočíst. Nakonec jsem to dala, ale opravdu to byl boj.

09.02.2025 2 z 5

Bastiano Romano Bastiano Romano Parker S. Huntington

Tak tohle jsem si užila. Po druhém dílu, který pro mě byl opravdu utrpením, jsem si spravila chuť. Najednou to zase začalo pěkně fungovat, vše se propojilo a já jsem spokojená. A Bastian a jeho obrovské srdce bylo TOP.

06.03.2025 5 z 5

Orlické vraždy: Akce Přehrada očima vyšetřovatele Orlické vraždy: Akce Přehrada očima vyšetřovatele Aleš Pivoda

Za mě určitě zajímavé čtení. Jenom mi opravdu hodně vadila a rušila změna jmen.

17.02.2025 4 z 5

Překvapivý následník Překvapivý následník Jax Calder

Za mě naprostá spokojenost, taková oddechová, romantická a nenáročná pohádka pro nás romantické duše.

07.02.2025 5 z 5

Temná harmonie Temná harmonie Laura Thalassa

Tak a dotčena celá série. Za mě díl od dílu lepší. Tento díl byl super od začátku až do úplného konce. Občas jsem se přistihla, že zapomínám i dýchat. Měla jsem pocit, že celou dobu je hlavním prvkem láska a to já mám ráda. Celou sérii určitě doporučuji.

02.02.2025 5 z 5

Vládce hvězdné oblohy Vládce hvězdné oblohy Laura Thalassa

Přečteno během jednoho večera, od knihy se prostě nedalo odtrhnout. Hrozně ráda jsem se dozvídala nové věci o Desovi a poznala jejich příběh z jeho pohledu. Jedním slovem nádhera.

30.01.2025 5 z 5

Neznámý žalm Neznámý žalm Laura Thalassa

Tak tohle byla jízda. Vše co mi chybělo v prvním dílu, bylo tady.
Romantická linka mezi Desem a Callypso se krásně rozvinula, vílí svět byl vybarvenější. Hned se pouštím do třetího dílu.

29.01.2025 5 z 5

Zvrácená pouta Zvrácená pouta Lexi Ryan

Tento díl se mi líbil víc než první. Musím říct, že hlavně díky Finnovi, byl prostě best. Brie mi nesedla ani v tomto díle, moje sympatie si nezískala, ale tak nějak jsem si na ni zvykla. V celé knize mě vlastně nic nepřekvapilo, měla jsem pocit, jako kdybych to vše už někde četla.

20.02.2025 4 z 5

Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Kniha mě nijak zvlášť nenadchla, nebylo to úplně špatné, ale něco tomu prostě chybělo. Hlavní hrdinka mi byla silně nesympatická a za mě to celé byla taková průměrná fantasy.

14.02.2025 3 z 5

Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Na knihu jsem se hodně těšila a po dočtení mám pocit lehkého zklamání. Celou dobu mi tam prostě něco chybělo, málo vykreslený vílí svět, málo akce a i romantická linka pro mě nebyla úplně top.

27.01.2025 3.5 z 5

Hypotéza zla Hypotéza zla Donato Carrisi

Knihu odkládám, tohle mě opravdu nechytlo. Nezajímavé, neosobní. Prostě ne.

11.03.2025