Dadla1 komentáře u knih
doporučuji, tato série je prostě jedna z nejlepších a každá další přečtená kniha mě v tom utvrzuje
Perfektně napsáno, doporučuji, četla jsem jedním dechem.
autorka nezklamala, super knižka, doporučuji přečíst, nemám ráda, když na začátku už víte jak to dopadne, a taky rozuzlení opravdu až v závěru knihy.
tak jsem se zařadila mezi fanoušky, nebo spíše posedlé Harry Holem, kniha byla úžasná, perfektně zpracovaná, všem vřele doporučuji, akorát pokud ji budete číst, nic si neplánujte, nemá to cenu, protože se od ni neodtrhnete.
Nemůžu říci, že mě kniha nadchla, podle recenzí jsem si myslela, že to bude něco úžasného, pro mě není a vím, že se této knize se už nebudu vracet a číst ji znovu beru jako ztrátu času.
další super kniha ze serie, přečetla jsem jedním dechem, vřele doporučuji
klasicky dobrý díl serie smrtící, přečteno jedním dechem, všem doporučuji
Tak jdu si hledat další knihy od této autorky, protože fakt píše dobře, knihu vřele doporučuji, přečetla jsem jedním dechem.
další z povedených dílů této serie, autorka čtenáře nezklame, poutavý děj, líbí se mi také okořenění romantikou apod., doporučuji přečíst
perfektně napsaná knížka, poutavý děj, četla jsem jedním dechem, závěr jiný než jsem čekala, ale o to lepší, všem doporučuji
další ze serie dobrých knih této autorky, doporučuji, začátek obyčejný, ale o to lepší závěr.
Doporučuji, u této knihy jsem se fakt pořádně nasmála, je to super oddechovka.
Super kniha, doporučuji, zajímavý příběh, už se těším na pokračování.
Kniha nebyla špatná, je to prostě změna, jiný styl, ale asi ne takový, ke kterému bych se někdy vracela.
Tuto autorku mám velmi ráda, jako vždy nezklamala, super příběh, všem doporučuji.