dadukoblih komentáře u knih
Souhlasím s uživateli Jia a RADOST. Je to spíše románek, čtení pro ženy, brzy se dá odhadnout, jak se děj bude vyvíjet. Kniha se dobře čte, doporučuji spíše na dovolenou
Souhlasím s předchozím komentářem, kniha je velice čtivá a poutavá od první stránky.
Kdo má rád citáty, bude se mu líbit
Nepatřím mezi odborníky, jen mezi ty, co musí všechno ochutnat a v této knize je opravdu zajímavě a srozumitelně popsáno, co a kde který pramen obsahuje, zajímavosti vzniku i informace o dané lokalitě.
Vtipně napsané a v mém okolí to na dost lidí opravdu sedí :-)
Návody k výrobě 'cetek' z korálků, včetně rozpisů materiálu a postupu. Pro šikovné ruce :-))
Skvělý návod - co, kdy, jak, k čemu....Tipy na koření , bylinky, oříšky a jiné a hlavně, k čemu se hodí a jak na ně.
Informace nejen pro děti... Jak co funguje - mikrovlnka, hi-fi, motor, jasně , srozumitelně
Slovník je udělaný pěkně, chybí mi v něm bohužel 'fonetika'. Pokud danou řeč neovládáte, nevíte jak slovo správně přečíst a tím pádem se jej správně naučit
Čtivé a zajímavé, místy šokující, nenudí zbytečnými dějepisnými fakty.
Nejen pro děti, ale i pro začínající pěstitele. Skvělé tipy, jak si doma (nejen na zahrádce) vypěstovat bylinky, zeleninu, ovoce z pecky, jak rozmnožit pokojové rostliny atd.
Opravdu skvělá kuchařka, vaří se podle ní dobře a ještě líp chutná
Bez fotografií, fantazie musí jet naplno