Dagros Dagros komentáře u knih

Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky Bohumil Hrabal

Knížku jsem si vybrala z povinné četby k maturitě a nenudila jsem se. Ale pravda je, že vracet se k ní asi také nebudu.

08.03.2018 3 z 5

Kašlu na lásku Kašlu na lásku Barbara Novaková

Taková správná oddychovka ke kafíčku.

08.03.2018 2 z 5

Evžen Oněgin / Евгений Онегин Evžen Oněgin / Евгений Онегин Alexandr Sergejevič Puškin

Knihu jsem četla v rámci povinné četby k maturitě. Líbila se mi, bylo to takové hezké čtení do vlaku.

08.03.2018 3 z 5

Puťák Puťák Hans G. Franciskowsky

Moje oblíbená knížka, četla jsem v období puberty a moc mě bavila! :)

07.03.2018 3 z 5

Ráj jezdců Ráj jezdců Hans G. Franciskowsky

Mé oblíbené čtení, když mi bylo 12 :)

07.03.2018 5 z 5

Kameny chrámu Kameny chrámu Antoine de Saint-Exupéry

Knížka se mi moc líbila, ale určitě jsem si z ní nevzala všechno, co se z ní vzít dá :) . Moc hezké čtení, ke kterému se snad někdy opět vrátím.

Řecké báje a pověsti Řecké báje a pověsti Dušan Heřman

Už je to delší doba, co jsem knihu četla, ale bavilo mě to. Na základní škole jsme měli na každou pověst referát a společně jsme knihu rozebírali při hodinách literatury.

Tajemství proutěného košíku Tajemství proutěného košíku Markéta Zinnerová

Tajemství proutěného košíku jsme četli na 1. stupni ZŠ společně při hodinách českého jazyka a moc nás to bavilo. Vždy jsme se těšili až zase budeme pokračovat v příběhu :)

Dobrodružství plyšových medvídků Dobrodružství plyšových medvídků Ursula Muhr

Jedna z mých nejoblíbenějších knížek, když jsem byla malá :)

04.03.2018 5 z 5

Jak se žije dětem s postižením Jak se žije dětem s postižením Helena Chvátalová

Knížka, která mi dala hrozně moc. Přečetla jsem jí jedním dechem a moc mě bavila :)

04.03.2018 5 z 5

Zooterapie ve světle objektivních poznatků Zooterapie ve světle objektivních poznatků kolektiv autorů

Tato kniha je mým častým rádcem při práci. Doporučila bych jí lidem, kteří se zabývají zooterapií , ale i lidem, kteří chtějí těchto zooterapií využít. Velmi oceňuji čtivou formu, doslova jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Skvělé je také grafické zpracování a členění kapitol.

21.02.2018 5 z 5

Naše totálně ujetá rodinka Naše totálně ujetá rodinka Thomas Brezina

Můj nejoblíbenější díl :)

16.02.2018 5 z 5