Dalamanek831 Dalamanek831 komentáře u knih

Věř mi Věř mi Anders Roslund

Kniha se četla celkem dobře i když některými pasazemi jsem se musel prokousat. Téma zajímavé ale nic nového ani překvapivého kniha mohla mít o pár stránek méně. Za mě takový slabý průměr.

20.01.2025 3 z 5

Znám tajemství Znám tajemství Tess Gerritsen

Tuhle sérii s Maurou a s Jane mám moc rád. Tess tohle prostě umí a už se těším na další čtení.

25.12.2024 5 z 5

Výměna Výměna Robyn Harding

Kniha se četla dobře. Neustále vás drží v naprostém napětí a čekáte jak to dopadne. Malinko jsem možná čekal trochu víc ale vcelku dobrý thriller kniha mohla mýt klidně o pár stránek min.

09.12.2024 3 z 5

Umění smrti Umění smrti David Fennell

Exkluzivní kniha,která mě naprosto dostala.Skvělý děj, postavy,napětí gradace děje nemám co dodat.Mohu jen doporučit.

16.11.2024 5 z 5

Nehoda Nehoda Natalie Barelli

Tak tohle se nedalo odložit. Přečteno za dva dny. Kniha mě ohromně bavila a nutí vás číst dál a dál. Skvělý psychothryler.Mohu jen doporučit a hodnocení?..5krat*****.

02.10.2024 4 z 5

Vražedné sklony Vražedné sklony Cass Green (p)

Knihy s tímto tématem jsem už četl a baví mě a nutí vás číst dál a dál. Ale u téhle mě to moc nebavilo. Kniha se zbytečně dlouho táhla,alespoň konec to vynahradil.

12.09.2024 2 z 5

Umři znovu Umři znovu Tess Gerritsen

Pár knih jsem od autorky už četl a tak vím, že nezklame stejně jako v tomhle případě. Skvělá kniha se skvělým dějem a zasazenim. Knihy od téhle spisovatelky mám rád jelikož na motivy jejich knížek běžel televizní seriál.Za mě plný počet hvězdiček a mohu jen doporučit.

02.09.2024 5 z 5

Kdo o tom ví? Kdo o tom ví? Lesley Kara

Kniha se mi vcelku líbila. Přečteno na jeden zátah. Kniha je zajímavá svým tématem a tak trochu i ze života. Hlavní hrdince jsem samozřejmě fandil ale každý máme svá "tajemství". Jenže v tomhle případě to byla jedna velká lež. Takže za ten konec děkuji a za to dávám tři hvězdy.

30.08.2024 3 z 5

Spolubydlící Spolubydlící C. L. Pattison

Za mě není co dodat prostě skvělý.

21.08.2024 5 z 5

Špinavá tajemství Špinavá tajemství Helen Cooper

Každý máme svá tajemství, s kterými musíme žít. Jenže ta jednoho dne ať už dříve nebo později vyjdou najevo.Kniha se mi četla celkem dobře, ale také beru v potaz že je to první kniha autorky a proto hodnotím třemi hvězdy. Zachránil to konec.Takže takový slabší průměr.

21.08.2024 3 z 5

Našeptávačova hra Našeptávačova hra Donato Carrisi

Poslední díl série. NO za mě už to bylo moc. Ale i tak hodnotím plným počtem. Opět skvěle vymyšlené.

25.07.2024 5 z 5

Muž z labyrintu Muž z labyrintu Donato Carrisi

Prostě skvělý čtení co dodat? A ten konec,paráda.

24.07.2024 5 z 5

Hypotéza zla Hypotéza zla Donato Carrisi

Další skvělý díl z péra Donata Caricci.Musim říct, že první díl je za mě malinko lepší ale i přesto hodnotím plným počtem. Ten konec knihy stál zato.Takze se chystám na další díl série.

17.07.2024 5 z 5

Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Tak tohle bylo tedy poctenicko.Knihu jsem si nesmírně užíval. A jsem rád, že to je série a proto se hned chystám na další díl. Děkuji panu spisovateli za skvělý příběh s ještě lepším koncem. Už se těším na Milu a její tým, vřele doporučuji a proto jsem dal plný počet hvězdiček.

09.07.2024 5 z 5

Tátovy holky Tátovy holky Sarah Flint

Sarah Flint opět nezklamala.Paradni poctenicko.Doufam,že bude v téhle sérii pokračovat, protože jsem si tým vyšetřovatelů oblíbil a nerad bych se s nimi loučil vřele doporučuji.

06.06.2024 5 z 5

Rozbité panenky Rozbité panenky Sarah Flint

Tak tady mě to mrzí knihou jsem se tak nějak prokousat chybělo mě tady takové to gradovani zbytečně zdlouhavé a děj mi místy přišel až jako druhá dějová linka škoda no uvidíme jak se bude odvíjet poslední díl série.

15.05.2024 2 z 5

Playground Playground Lars Kepler

Tohle pro mě osobně nebylo až zas takové vauu. Pár knih jsem od autora už četl a musím říct že Tohle mě moc nesedlo ale i tak jsem knihu dočetl.

15.05.2024 3 z 5

Lháři, lháři Lháři, lháři Sarah Flint

Nemám co dodat prostě jen tak dál.

15.05.2024

Sběratel trofejí Sběratel trofejí Sarah Flint

Tak tohle byla ještě větší jízda dávám plný počet bodů. A jdu do dalšího dílu že série. Snad budou všechny knihy téhle série taky tak skvělé jestli ano tak se mám na co těšit.

15.05.2024 5 z 5

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

První kniha že série. Musím říct, že Sarah umí psát bezvadně. Kniha od začátku má spád žádné hluche místa a už se chystám na druhou knihu ze série.

15.05.2024 5 z 5