Dalia komentáře u knih
Velmi čtivě zpracovaný příběh z patnáctého století o lásce, tajemství i údajném čarodějnictví. Bavilo mě to moc.
Četla jsem už dávno, takže příběh se mi moc nevybavuje. Ale vím, že mě kniha bavila.
(SPOILER) V mnoha situacích mi hlavní hrdinka lezla na nervy, ale obecně vzato jsem jí fandila. Takže dobrý konec příběhu mě potěšil.
Kniha je čtivá, napínavá a nepostrádá ani trochu toho tajemna, byť v ní nakonec nic nadpřirozeného nenajdeme.
Postupně si do tohoto seznamu přidávám i knihy, které jsem milovala v dětství. Ráda si je připomínám.
Rumcajs s Mankou a Cipískem rozhodně patří k mým oblíbeným pohádkovým postavám a jejich příběhy jsem jako malá četla znovu a znovu.
Milovala jsem tuto knížku. Prázdninový příběh jako vyšitý.
Knihu jsem si pořídila neplánovaně a za pár korun v jednom málem krámku. A v době, kdy jsem ji četla, mi přišla jako zjevení... Pro mě je to jeden z knižních pokladů.
Opět pohodové a zábavné čtení, u kterého si lze oddechnout. Osudy čtyř kamarádek, jejich přátelství, každodenní radosti i strasti... První díl Manželek bych hodnotila jako trochu povedenější, ale i u tohoto pokračování jsem se bavila.
Napínavé a místy dost brutální krimi, takže po tomto si budu muset přečíst něco oddechového. Každopádně si od autora ráda přečtu další knihu.
Kdo by neznal příběh Robinsona Crusoe? Jako dítě jsem knihu četla opakovaně.
Brouk Pytlík patří mezi hrdiny mého dětství. :-) Ilustrace jsou nádherné!
Dvě zcela odlišné kultury spojené manželstvím, ztráta iluzí, ztráta svobody, boj o dítě... Příběh mě pohltil.
Silný příběh. Viděla jsem i film, který bych hodnotila stejně vysoce jako knihu.
Toto je úžasné čtení. Prostě příběh skutečného života se všemi půvaby i strastmi. A autorčin jedinečný smysl pro humor jej povyšuje na něco, co ve čtenáři navždy zanechá svůj otisk.
Na Sněhuláka jsem se chystala celkem dlouho a jsem ráda, že se mi kniha nakonec dostala do rukou. Napínavá detektivka od začátku až do konce.
Napínavé, akční a čtivé. Moc mě to bavilo, a to i díky prostředí, v němž se příběh odehrává.
Příběh Maliky a její rodiny se člověku žijícímu v jiné kultuře může zdát až neuvěřitelný. Obdivuji sílu hlavní hrdinky a všech, kteří s ní prošli tak těžkými zkouškami.
Pěkně zpracovaná knížka, ve které se čtenář dozví plno zajímavostí ze života známých hereckých párů. Bavila mě.
Knihu jsem četla několikrát a ráda bych se k ní ještě někdy vrátila. Zajímavé zpracování tématu života po smrti těla.