Damonka12 komentáře u knih
Opět skvělé, jako první díl. Zde mě i více zajímal osud obou sourozenců, nikoli jen Lady. Těším se jak to celé dopadne.
Super - líbí se mi námět a také to že zde vystupuje "Dracula". Jediná věc, která mi na knize vadí je prostředí, nemám ráda knihy z této kultury, ale aspoň jsem se o ní dozvěděla více a bylo to tu poměrně hezky zpracované.
Mělo jít o hezkou letní cestovatelskou romanci, ale to co se mezi hrdiny odehrávalo mi přišlo dětinské a divné. I když jako letní oddechová kniha k bazénu to je ideální.
Kniha, kterou všichni milují a mě způsobila čtecí krizi, četla jsem jí hrozně dlouho. Bavila mě nejvíce první a poslední kapitola a to je asi tak vše. Také jsem si zamilovala Kaze, ale nikdo jiný mi k srdci nepřirostl, spíše naopak.
Nejslabší díl celé série, jsem ráda, že se zde konečně objeví matka hlavní hrdinky, ale to je celé, nic dalšího se v knize neděje. Mohlo to být víc jako předchozí díly.
Tuto knihu čtu skoro každé léto, je dokonalá, také bych ráda jela road trip po americe a ještě s nějakým hezkým klukem. Za mě srdcovka.
Jenny Han určitě umí psát romantické příběhy. Nejprve jsem si na kapitoly z minulosti nemohla zvyknout, ale v druhé půli knihy mě dokonce začali bavit. Jinak super námět.
Na to že je kniha od české autorky mě hodně překvapila a dokonce i bavila, děj je sice úplně obyčejný, ale i tak je tato kniha skvělá letní romance.
Lord John je úžasný, sice mi chvilku trvalo než jsem se začetla, ale poté to už rychle ubíhalo a nutilo mě to číst neustále dál. Za mě má tato kniha určitě ano.
Oddechová kniha, doporučuji číst spíše v zimním období, mě v létě moc nesedlo to zimní prostředí. Ale jinak určitě super.
Wow, tahle kniha mě úplně dostala. Potřebuji nutně číst další díl. Všem jí jedině doporučuji.
Všechny knihy od této autorky jsou super oddechovky a tato není žádnou výjimkou. Mou nejoblíbenější sérií od autorky, ale zůstává Mediátor, ale uvidíme třeba se to po dalších dílech změní.
Musím říci, že mě to bavilo více než předchozí díly, rozhodně jsem ale nečekala, že se z toho stane thriller a drama. Celkem se mi to líbilo i když jsem si chvílemi říkala, že to už je trochu moc, ale je to kniha, takže budiž, tuhle sérii určitě doporučuji, těším se na poslední díl.
Musím říci, že ze začátku mě kniha moc nebavila, ale ten konec wow, chci další díl. Úžasně napsané a ty kapitoly, kde byli různé informace z minulosti, nejprve jsem si říkala, že je to hrozné, ale asi v půlce knihy jsem změnila názor dokonale se to tam hodilo. Knihu můžu jedině doporučit, ale rozhodně nečekejte nejlepší knihu jakou jste kdy četli.
Můžu říci jen to že kniha byla divná, stejně jako celý příběh, asi je pro mladší čtenáře.
Kniha splňuje jen historické prostředí, jinak se s anotací moc neshoduje. Tedy aspoň dle mého názoru. Přišlo mi, že se v knize nic neděje.
Knihu jsem měla přečtenou za jeden den. A byla pro mě hodně emoční, ale negativně. I když vzhledem k tématu tak měla asi působit. Jsem ráda za ten konec. Ale určitě už si jí znovu nepřečtu. Nemám taková témata v knihách ráda. Ale pokud někomu nevadí určitě si ji může přečíst.
Sérii nočních lovců miluji a tato "doplňková" kniha je pro mě jako ráj. Návrat do naprosto dokonalého světa. Ten svět je úžasný a kéž by autorka napsala více knih z tohoto světa. Všem můžu jedině doporučit.
Skvělá kniha. Knihy o spolubydlících jsou úžasné a já je miluji. A tahle je o bohaté holce a hokejistovy, což tomu dodává i trošku originality. Autorka píše čtivě a kniha se čte rychle.