Damonka12 komentáře u knih
Trochu jsem se knihy bála, jelikož prostředí cirkusu moc ráda nemám. Ale byla jsem překvapená, kniha je úžasná. Rozhodně ji můžu všem doporučit. Téma je originální a skvěle zpracované. Krátké kapitoly jsou skvělé a střídání pohledů ještě lepší.
Do této knihy se mi moc nechtělo a přišla mi nepotřebná. Ale i tak jsem si ji přečetla a byla zklamaná, skoro nic se tam nedělo, až na konci se to maličko zlepšilo.
Musím říci, že kniha je dost silný průměr. Kniha s romancí mezi dospělými lidmi jsem četla dost a tato určitě není tak čtivá. Ten styl psaní mi úplně nesedl.
Kniha je napsána opravdu originálním způsobem. Ale samotný příběh je na mě moc z "IT" světa a je tam spousta věcí kterým nerozumím. Ale jinak je ten příběh super. Rozhodně doporučuji, kniha je zajímavá.
Klasická průměrná fantasy. Malinko horší než první díl. Díky této knize mi začíná vadit milostný trojúhelník.
Úžasné jako první díl, pro ty kdo ho četli je nutností.
Skvělá kniha. Všem jedině doporučuji. Příběh s originálním nápadem. Rychle se čte a toužíte po pokračování.
Trilogii závislá na tobě jsem nečetla a možná to byla chyba. Kniha se mi moc nelíbila, a nebylo to příběhem, ale stylem psaní. Důležité scény byli zkrácené a rozepsáno bylo to, co mě absolutně nezajímalo. Ale základní trilogii si možná přečtu jen pro zajímavost.
Kniha byla stejně čtivá jako všechny ostatní autorčiny knihy. Za mě ale slabší než všechny její knihy. Dojem mi možná zkazilo to že jsem věděla, co se stane už dopředu. Jinak byla kniha skvělá. Jděte do ní bez přečtení recenzí. Ideální by bylo nečíst ani anotaci a pak by kniha podle mě byla dokonalá.
Do čtení knihy jsem se musela nutit. Vůbec mě nebavila, celou dobu jsem čekala na něco zajímavého, ale nic nepřišlo. A pokračování mě asi ani nezajímá. Doporučit nemůžu.
Stejně dobrá jako první díl. Spoustu věcí dovysvětluje. Plusové body také za to že je to jen duologie, těch jsem zatím četla málo. Líbí se mi jak se postavy vyvinuli. A také dějové zvraty, které jsem nečekala.
Kniha má originální námět i zpracování. Hlavní hrdiny jsou sympatické. Knihu jsem četla na přeskáčku a tím tomu dodalo na hodnocení. Koukat se na knihu ze dvou pohledů je opravdu super.
Na to že je kniha od české autorky je úžasná. Má světovou úroveň a ten nápad o metru je originální. Konec je nečekaný. Určitě vám můžu doporučit. Ale 5 hvězdiček dát nemůžu, protože jsem četla už i lepší knihy.
Úžasný kniha, dobře se čte a je vtipná. Takové knihy jsou úžasné a mohla bych je číst pořád. Doporučuji.
Typycká průměrná fantasy. Hlavní hrdina je skvělé ale ten milostný trojúhelník to trošku celé kazí. I když musím říci, že s koncem jsem byla spokojená.
Tahle kniha se mi ani trochu nelíbila, vůbec mě nebavilo ji číst a těšila jsem se až jí dočtu, nezajímal mě děj, ani co se stane s hlavním hrdinou. Za mě takhle kniha ne.
Tahle kniha je skvělá i když vůbec nechápu pasáže o nějaké královně mezi, asi je to tam důležité a originální, ale bez toho by podle mně byla kniha mnohem lepší. Adam je hrdina, kterého si zamilujete a strávit s ním den je opravdu skvělé.
Autorky opět nezklamaly, úžasně napsaná a napínavá kniha. Tuhle prostě potřebujete. Přečteno za jedno dopoledne. Jen ten konec je na mě trochu nereálný a nedá se mi říci, že by se mi nelíbil, ale nebyla jsem spokojená, takhle to přeci nefunguje. A také už je trochu ohraný, ale když to pominu tak dokonalé YA.
Do této knihy jsem se pustila náhodou, byla v knihovně a zaujala mě trochu anotací a musím říci, že jsem za ní ráda. Byla úžasná a já jsem prostě musela číst dál a vědět, jak to dopadne a co se stane a jak se zjistí tohle a co tohle znamená. Prostě a jednoduše úžasná kniha, všem doporučuji.
Druhý díl byl o něco slabší, než ten první, příběh byl méně zajímavý a postavy mi byli mnohem méně sympatické než v první dílu. Ale další díl si určitě přečtu, ale jen ze zvědavosti, abych věděla, jak to dopadne.