Damonka12 Damonka12 komentáře u knih

Dívka na kusy Dívka na kusy Kathleen Glasgow

Knihy s tématem lidské psychiky moc nečtu, ale asi bych měla začít, tato mě vážně nadchla. A ty tři části - líbili se mi všechny 3. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a dokonce přejela stanici v metru. Všem určitě doporučuji.

18.04.2019 4 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Tato kniha má typický nádech YA, který miluji, holka a kluk jsou spolubydlící nejprve se nesnáší a poté se do sebe zamilují. Za mě povedená kniha. I příběhy obou hrdinů byly propracované a zajímavé. Za mě ano.

18.04.2019 5 z 5

Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Kniha se úžasně čte, hlavní hrdinové jsou velmi sympatičtí, líbí se mi střídání pohledů a to jsem to vždy nesnášela. Knihu jsem přečetla za jeden den na jeden zátah, je naprosto dokonalá, je sice pravda, že mi malinko připomínala námětem PS líbíš se mi, ale opravdu jen trochu. Ale jinak všem doporučuji, určitě si přečtěte.

18.04.2019 5 z 5

Slunce je také hvězda Slunce je také hvězda Nicola Yoon

Velmi hezká kniha, všem doporučuji. Kniha se odehrává v jeden den a má velmi krátké kapitoly, kde se střídají různé pohledy. A tohle za mě přidává knize plusové body, hodí se to sem a vše to hezky propojí. A ten konec, posledních 50 stran, kde do sebe všechno zapadne je dokonalých. Kniha mě opravdu nadchla.

15.04.2019 5 z 5

Letuška Letuška Cassandra O'Leary

Velmi slabý příběh, místy mi příběh nedával smysl ale našli se i zajímavé scény.

13.04.2019 2 z 5

1984 1984 George Orwell (p)

Všichni kolem mě říkali, jak je tato kniha skvělá ale já to bohužel říci nemohu. Nemám ráda moc popisné knihy a toto byl samý popis. Kniha je dobrá leda tak k maturitě, že to není takové zlo a je to poměrně krátká. Jinak určitě doporučit nemohu, u čtení jsem se nudila. Kniha má jediné plus a to ten nápad s tím, jak by mohl vypadat náš svět. Zajímavý pohled.

13.04.2019 2 z 5

Stínová královna Stínová královna C. J. Redwine

Průměrný příběh, ničím nevyniká ale poměrně rychle a dobře se čte. Spíše na relax. Nedá se od knihy čekat žádný wow.

13.04.2019 3 z 5

Calendar Girl 2: Duben, květen, červen Calendar Girl 2: Duben, květen, červen Audrey Carlan

Kniha byla stejně dobrá jako první díl. Co nejdřív si chci přečíst zbývající 2 díly, abych věděla jak to dopadne. Tuhle knihu prostě potřebujete.

07.04.2019 4 z 5

Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Kniha se velmi dobře čte a je naprosto skvělá. Musíte vědět, co bude dál i když to vlastně víte jak to dopadne. Doporučuji. A ta novela na konci je skvělá, kéž by to takhle mělo víc knih.

07.04.2019 4 z 5

Po tvém boku Po tvém boku Kasie West

Od této autorky mě zaujala kniha PS Líbíš se mi, která byla naprosto skvělá a tak jsem se rozhodla si přečíst i jiné knihy od této autorky, tato byla velmi čtivá a zajímavá, bohužel jí chybělo abych řekla WOW to je pecka a tak má kniha menší hodnocení. Ale určitě není kniha špatná, jen patří do průměru. Za mě ale 3,5 / 5 hvězdiček.

07.04.2019 3 z 5

Zámek v oblacích Zámek v oblacích Kerstin Gier

Od autorky jsem četla sérii drahokamy a tak jsem se vrhla na další její knihu a musím říci, že jsem sáhla vedle. Na knihu jsem asi už stará. Děj nebyl ani moc poutavý či zajímavý, neustále jsem si říkala a co se tam jako bude dít, vždyť je to zatím takové mrtvé. Nejzajímavější byl za mě asi epilog.

04.04.2019 2 z 5

Nevím kudy kam Nevím kudy kam Gayle Forman

Kniha se velmi dobře četla a všechny 3 postavy mi byly sympatické, autorka píše velmi dobře a rozhodně sáhnu po dalších jejích knihách. Jen ten konec se mi moc nelíbil, chtělo to o pár stránek víc, abych si byla jistá, že ho opravdu chápu dobře. Ale určitě doporučuji.

04.04.2019 4 z 5

Osud Tearlingu Osud Tearlingu Erika Johansen

Kniha i celá tato série za mě patří do průměru. Rychle se čte, ale střídají se tam nudné a zajímavé scény. Konec jsem opravdu nečekala, takže body za překvapení. Možná by mohl být zajímavý nějaký další díl.

04.04.2019 3 z 5

Čtenářka Čtenářka Traci Chee

Kniha mě velmi zklamala. U čtení jsem se nudila a četla jsem dál jen abych znala konec. Další díl asi vynechám.

04.04.2019 2 z 5

Čarodějova nevěsta 2 Čarodějova nevěsta 2 Kore Yamazaki

Dala jsem šanci ještě druhému dílu a za mě byl ještě horší než ten první. Další díly si určitě nepřečtu a po manze už asi nesáhnu. Není to můj žánr.

04.04.2019 1 z 5

Čarodějova nevěsta 1 Čarodějova nevěsta 1 Kore Yamazaki

Moje druhé setkání s mangou a musím říci, že jsem byla hodně zklamaná. Kniha přečtena během hodiny a přišlo mi, že se tam skoro nic nestalo. Asi to není úplně můj žánr.

04.04.2019 1 z 5

Ohnivá krev Ohnivá krev Elly Blake

O malinko slabší než předchozí díl, přesto se tam toho ale stalo hodně, určitě to není výplňkový díl. Jen mě trošku štve ten milostný trojúhelník. Třetí díl chci číst hlavně proto, abych věděla s kým hlavní hrinka skončí.

Ledová krev Ledová krev Elly Blake

Skvělá fantasy kniha, bohužel téma je malinko podobné jako v daších knihách i tak ale stojí za přečtení. Sympatická hlavní hrdinka.

Za hranicí nevinnosti Za hranicí nevinnosti Abbi Glines

Podle anotace jsem nepoznala proč se hlavní hrdinové opět potkají a byla jsem příjemně překvapená. Skvělý nápad. Kniha se velmi dobře četla a nedokázala jsem jí odložit. Přečtěte si.

28.03.2019 5 z 5

Hrdinkou snadno a rychle Hrdinkou snadno a rychle Meg Cabot

Meg Cabotová je autorka na které jsem vyrůstala. Píše naprosto skvěle. V tomto věku už jsem na ní ale asi trochu stará. I když se k jejím knihám ráda vracím. Pro mladší čtenářky určitě doporučuji. Originální a vtipný námět.