Damonka12 Damonka12 komentáře u knih

Tažení do Tearlingu Tažení do Tearlingu Erika Johansen

Průměrná kniha, za mě spíš taková výplňková, před tím co přijde ve třetím dílu. Uvidíme. Ale číst se to dá a má to i poměrně čtivý nápad.

Víš, že mi chybíš? Víš, že mi chybíš? Estelle Maskame

Jako třetí díl série je tato kniha nutností, pro ty kdo četli předchozí dva díly. Všem je už na začátku jasné, že skončí spolu, ale ani mi to u této knihy nevadilo, těšila jsem se na to jak se to stane. Kéž by byly ještě další díly. Konec naprosto skvělý.

28.03.2019 5 z 5

Nevinná navždy Nevinná navždy Abbi Glines

Wow. Byla jsem velmi překvapená, od knihy jsem očekálava takovou tu klasiku, kde se zase několikrát rozejdou a dají se dohromady v poslední kapitole. Ale takhle to nebylo a to mě velmi příjemně překvapilo. Sice i v této knize řešily problémy, ale kniha je velmi dobře napsaná a hlavně není skoro možné jí odložit. Přečteno za 1 den. Doporučuji.

28.03.2019 5 z 5

Anna Boleynová – Králova posedlost Anna Boleynová – Králova posedlost Alison Weir

Nejlepší autorka, co se týče historickýh románů. Jindřicha VIII. miluji a cokoliv co je spojeno s jeho životem je pro mě zajímavé. Bohužel první kniha o Kateřině Aragonské mi přišla trochu lepší. Možná je to tím, že Annu Boleynovou moc nemusím a přišla mi velmi nesympatická. Kniha se mi proto malinko hůře četla. Ale i tak jí mohu doporučit všem milovníkům novověké anglie. Už se těším na další knihu o Janě.

28.03.2019 3 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Byla jsem příjemně překvapená, tento žánr běžně nečtu, ale i tak se mi kniha líbila. Zajímavé bylo střídání pohledů obou žen. Ovšem žádné wow jsem říci nemohla. Klasická dobrá kniha.

Les Les Chelsea Bobulski

Miluju knihy s námětem cestování v čase. Tato je super. Jen mě trochu mrzel ten konec. Ale jinak Henry z minulosti v dnešním světě. Taky bych potřebovala k sobě domů nějakého gentlemana z 18. století. Určitě si přečtěte.

28.03.2019 4 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Skvělá kniha, velmi vtipná i se skvělým námětem. Velice rychle se čte. Za mě druhá kniha od autorky a je stějně dobrá. Je vidět že autorka umí psát. Jediné co mě malinko zklamalo byl konec. Jako v každé knize se před svým štěstím musí ještě rozejít. Je to tak všude. Ale jinak naprosto doporučuji.

28.03.2019 4 z 5

Kulti Kulti Mariana Zapata

Tahle kniha je dokonalá, těšila jsem se na ní už od prosince, kdy jsem se dozvěděla, že vyjde u Fragmentu. A když jsem jí četla, wow to nejde popsat, kniha je poutavá, vtipná a má pozvolnou romantickou zápletku. Jsem ráda že máme konečně na trhu knihu i s tématem ženského fotbalu. Sama fotbal hraji a možná proto je pro mě kniha ještě dokonalejší. Celou první půli jsem se u knihy smála a těšila se na to až se ti dva dají dohromady. Za mě je tohle nejlepší kniha jakou jsem kdy četla (a že jich už bylo hodně). Všichni si ji prostě musíte přečíst. Sal mi byla hrozně sympatická a se všemi jejími problémy týkající se samotného fotbalu jsem se dokázala ztotožnit, jsem ráda že byla tato kniha přeložena. Dokonalost sama.

26.03.2019 5 z 5

Hranice nevinnosti Hranice nevinnosti Abbi Glines

Tuto knihu velmi doporučuji, vztah mezi hlavními hrdiny je naprosto dokonalý. Blaire je velmi sympatická a líbí se mi i pohled, jaký má na svět. A to tajemství, které se nakonci odhalí chcete prostě znát už od začátku. Přečteno za půl dne.

21.03.2019 5 z 5

Víš, že tě potřebuju? Víš, že tě potřebuju? Estelle Maskame

Tenhle díl naprosto miluji, je v něm tolik emocí a zároveň i zajímavých scén. Díky této knize jsem se konečně i trochu seznámila s New Yorkem a chci ho vidět ještě víc. A Eden a Tyler panebože jedna z nejlepších romantických linek, co jsem kdy četla. A ten konec. Tohle jsem opravdu nečekala. Je to taková klasika, ale určitě za to knize neubírám žádné body, byl to skvělý závěr po kterém jsem chtěla hned další díl.

14.03.2019 5 z 5

Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Naprosto skvělá kniha, líbí se mi námět a hlavní hrdinka je mi sympatická. Jedná se o velmi oddechové čtení a líbí se mi i to postupné odhalování informací. Všem doporučuji.

14.03.2019 4 z 5

S láskou Rosie S láskou Rosie Cecelia Ahern

Knihu bych zařadila do průměru, je to taková super oddechovka a je velmi zajímavý ten styl, kterým je napsána, ale na druhou stranu se to velmi vleklo a kniha mohla mít klidně o 150 stran méně.

13.03.2019 3 z 5

Vraždy na střední škole Vraždy na střední škole James Patterson

Pro mě taková oddechovka. Zajímavý příběh, ale chvilkami nudný.

12.03.2019 3 z 5

Věř mi Věř mi Kylie Scott

Moc hezký příběh, všem určitě doporučuji, kniha má i vtipné scény. Velmi dobře se čte a rozhodně je to velmi originální kniha.

12.03.2019 5 z 5

Šepot mrtvých Šepot mrtvých Amo Jones

Mě se tahle kniha velmi líbila, je to něco originálního, žádný okoukaný děj. I když musím uznat, že tahle kniha asi není pro každého, ale mě se velmi dobře četla a přišla mi zajímavá.

12.03.2019 5 z 5

Kletba vítězů Kletba vítězů Marie Rutkoski

Další začátek poměrně zajímavé série. Začátek knihy se mi zdál malinkou nudnější, ale poté se to zlepšilo, určitě se těším na další díly.

12.03.2019 4 z 5

Hvězdy nad Berlínem Hvězdy nad Berlínem Sarah Matthias

Tato kniha se mi vůbec nelíbila, myslela jsem že jí ani nedočtu. To co by mě zajímalo a mohlo být zajímavé, bylo většinou shrnuto do jedné věty a zbytek byl poměrně nudný.

10.03.2019 1 z 5

Podělaným navrch Podělaným navrch Becky Albertalli

Velmi hezká kniha. Líbí se mi vykreslení teenagera, které je hodně pravdivé, tedy alespoň dle mého názoru a zkušenosti. Kniha se velmi dobře čte a jsou tam i vtipné scény, což oceňuji, autorka umí velmi dobře psát a těším se na další knihy od ní. Tuhle si určitě přečtěte.

07.03.2019 5 z 5

Snílek Neznámý Snílek Neznámý Laini Taylor

Na tuhle knihu jsem se moc těšila a nemohla jsem být více zklamaná. Vůbec mě nebavila a modlila jsem se ať jí už dočtu. Hezká je na ní pouze obálka a námět, který by v jiném pojetí mohl být hezký, tady ale nebyl. Vymyšlený svět jsem absolutně nepochopila a hlavní hrdinové mi přišly nezajímaví a nesympatičtí. Doporučit ji určitě nemůžu.

07.03.2019 2 z 5

Trnitá řeč Trnitá řeč Leigh Bardugo

Ze všech 6 povídek se mi líbila jen první a poslední. Ostatní mě moc nechytly. Ale ilustrace byli dokonalé. Líbilo se mi jak v každé povídce postupně přibývají. Opravdu skvělí nápad. Ale znovu už si knihu asi nepřečtu.

26.02.2019 3 z 5