Damonka12 Damonka12 komentáře u knih

Obsidio Obsidio Amie Kaufman

3,5 super závěr série a úžasné propojení všech postav. Ale pro mě opět moc kamerových záznamů. A také hodně slov, kterým jsem úplně nerozuměla.

Gemina Gemina Amie Kaufman

3,5 Originální zpracování knihy jí hodně přidává na bodování. Bylo zde ale o trochu více kamerových záznamů a ty se mi do této knihy úplně nehodili. Sci-fi také není můj žánr. I tak se mi ale kniha líbila.

On On Elle Kennedy

Dokonalá kniha, nadchla mě. Věděla jsem že mě autorky nezklamou. Také se jedná asi o první knihu tohoto tématu u nás, což dělalo knihu velice originální. Všem jedině doporučuji.

27.09.2019 5 z 5

Láska & štěstí Láska & štěstí Jenna Evans Welch

3,5 knihu jsem přečetla prakticky hned, ale chyběla mi v ní romantika.

Siréna Siréna Tiffany Reisz

Knihu bych popsala jako erotický román bez erotiky nebo s hodně špatnou erotikou. Jinak byla kniha od poloviny celkem hodně čtivá. A pojednávala o originálním tématu.

Černá labuť vzlétá Černá labuť vzlétá Lee Carroll

Kniha měla poměrně dost nudných pasáží, ale hodnocení jí zvedlo propojení s historií - Shakespeare, Hitler a mnozí další. Také námět a hlavní hrdinové byli super.

Láska a jiné úkoly Láska a jiné úkoly Kasie West

3,5 Obyčejná průměrná romantika, která se skvěle čte a člověk si u ní hezky odpočne. Doporučuji, pokud hledáte oddychovou literaturu.

Klan Klan Adrienne Young

4,5 z 5. Kniha byla originální a čtivá. Líbila se mi i romantika v poměrně drsné knize. Také bylo super že kniha je ukončená. A nemá otevřený konec. Můžu jedině doporučit.

27.09.2019 4 z 5

Bez tebe napořád Bez tebe napořád Taylor Jenkins Reid

Kniha je úžasně napsaná a dobře se čte, ale téma není nic pro mě. Na začátku je smrt a pak už mi přijde že se nic závažného neděje. Ocenila bych víc akce. Ale někdo může mít tento typ knih rád.

Bylo nebylo Bylo nebylo Odette Beane

3,5. Skvělé propojení pohádkového světa s realitou. Reálné chování hlavní postavy, má za mě velké plus, ale zároveň mi to přišlo takové dětské. Seriál mám raději.

Rakve lásky Rakve lásky Ellen Schreiber

2,5. Ještě horší než prví díl. Naprosto nezajímavé, ale hned přečteno.

Geniální přítelkyně Geniální přítelkyně Elena Ferrante

Kniha není úplně můj šálek kávy. Nemám moc rády knihy, které jsou vyprávěny. A to je přesně typ této knihy, zajímavé scény ve dvou řádkách a to co je nudné je klidně na 2 stránky. Možná si knihu přečtu znovu až bude starší. Příběh je celkem zajímavý.

Na útěku Na útěku Rachel Ward

Kniha má skvělý námět, ale je v ní málo akce, skoro celou dobu jsou jen na útěku a sem tam se něco stane. Jinak se mi to ale líbilo.

Iko Iko Marissa Meyer

Skvělé pokračování úžasné série. Jedné co mi vadilo, bylo, že komiks je většinou jednoduchý a tento příběh Iko by si zasloužil mnohem víc. Já si také komiks nedokážu tak dobře vychutnat. Jinak byla kniha od začátku do konce.

10.09.2019 4 z 5

Stříbrné stíny Stříbrné stíny Richelle Mead

Tato kniha je má srdcovka. Miluji příběh Sydney a Adriana a konec této knihy je úžasný, mohla bych ho číst pořád dokola. Tuhle sérii všichni musíte číst.

10.09.2019 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Autorku úplně miluji, její styl psaný je velice čtivý. Tato kniha mi na poprvé přišla dokonalá, ale nyní podruhé mě trochu štval hlavní hrdina. A konec už mi přišel méně skvělý.

10.09.2019 4 z 5

Počátek Počátek Ellen Schreiber

2,5. Podprůměrná kniha o upírech. Velmi krátké.

Sestry Springovy Sestry Springovy Anna Todd

3,5. Kniha na mě měla málo děje. Byla spíše o vztazích mezi sestrami a hodně popisná. Je znát že je to na motivy klasiky. Ale byla hodně čtivá. Nejvíce mě zklamal konec, kdy některé věci zůstali nevyřešené.

Čtenářský klub slečny Lucie Čtenářský klub slečny Lucie Emma Davies

Kniha se mi špatně četla a půlka postav mě vůbec nezajímala. Námět byl hezký, ale za mě špatně zpracovaný.

Kořeny Kořeny Andrea R. Cremer

Dodatkový díl k sérii smečka mě zklamal na plné čáře. Vůbec mě to nebavilo a při této délce se tam ani nic nedělo.