Damonka12 komentáře u knih
3,5 super závěr série a úžasné propojení všech postav. Ale pro mě opět moc kamerových záznamů. A také hodně slov, kterým jsem úplně nerozuměla.
3,5 Originální zpracování knihy jí hodně přidává na bodování. Bylo zde ale o trochu více kamerových záznamů a ty se mi do této knihy úplně nehodili. Sci-fi také není můj žánr. I tak se mi ale kniha líbila.
Dokonalá kniha, nadchla mě. Věděla jsem že mě autorky nezklamou. Také se jedná asi o první knihu tohoto tématu u nás, což dělalo knihu velice originální. Všem jedině doporučuji.
3,5 knihu jsem přečetla prakticky hned, ale chyběla mi v ní romantika.
Knihu bych popsala jako erotický román bez erotiky nebo s hodně špatnou erotikou. Jinak byla kniha od poloviny celkem hodně čtivá. A pojednávala o originálním tématu.
Kniha měla poměrně dost nudných pasáží, ale hodnocení jí zvedlo propojení s historií - Shakespeare, Hitler a mnozí další. Také námět a hlavní hrdinové byli super.
3,5 Obyčejná průměrná romantika, která se skvěle čte a člověk si u ní hezky odpočne. Doporučuji, pokud hledáte oddychovou literaturu.
4,5 z 5. Kniha byla originální a čtivá. Líbila se mi i romantika v poměrně drsné knize. Také bylo super že kniha je ukončená. A nemá otevřený konec. Můžu jedině doporučit.
Kniha je úžasně napsaná a dobře se čte, ale téma není nic pro mě. Na začátku je smrt a pak už mi přijde že se nic závažného neděje. Ocenila bych víc akce. Ale někdo může mít tento typ knih rád.
3,5. Skvělé propojení pohádkového světa s realitou. Reálné chování hlavní postavy, má za mě velké plus, ale zároveň mi to přišlo takové dětské. Seriál mám raději.
2,5. Ještě horší než prví díl. Naprosto nezajímavé, ale hned přečteno.
Kniha není úplně můj šálek kávy. Nemám moc rády knihy, které jsou vyprávěny. A to je přesně typ této knihy, zajímavé scény ve dvou řádkách a to co je nudné je klidně na 2 stránky. Možná si knihu přečtu znovu až bude starší. Příběh je celkem zajímavý.
Kniha má skvělý námět, ale je v ní málo akce, skoro celou dobu jsou jen na útěku a sem tam se něco stane. Jinak se mi to ale líbilo.
Skvělé pokračování úžasné série. Jedné co mi vadilo, bylo, že komiks je většinou jednoduchý a tento příběh Iko by si zasloužil mnohem víc. Já si také komiks nedokážu tak dobře vychutnat. Jinak byla kniha od začátku do konce.
Tato kniha je má srdcovka. Miluji příběh Sydney a Adriana a konec této knihy je úžasný, mohla bych ho číst pořád dokola. Tuhle sérii všichni musíte číst.
Autorku úplně miluji, její styl psaný je velice čtivý. Tato kniha mi na poprvé přišla dokonalá, ale nyní podruhé mě trochu štval hlavní hrdina. A konec už mi přišel méně skvělý.
3,5. Kniha na mě měla málo děje. Byla spíše o vztazích mezi sestrami a hodně popisná. Je znát že je to na motivy klasiky. Ale byla hodně čtivá. Nejvíce mě zklamal konec, kdy některé věci zůstali nevyřešené.
Kniha se mi špatně četla a půlka postav mě vůbec nezajímala. Námět byl hezký, ale za mě špatně zpracovaný.
Dodatkový díl k sérii smečka mě zklamal na plné čáře. Vůbec mě to nebavilo a při této délce se tam ani nic nedělo.