Dandulka komentáře u knih
Velmi zajímavý příběh. Neumím si představit,co by se dělo, kdyby tohle byla skutečnost.
Děj má spád a moc dobře se mi četl. Opravdu skvělá kniha, mohu jen doporučit.
Zajímavý příběh, ale od autorky zatím asi nejslabší. Opravdu nemám ráda když se dnes do každého příběhu ze současnosti musí namontovat lesbický vztah, třeba by to bylo i násilně. Proč? Protože je to dnes moderní? Tohle asi nikdy nepochopím!
Dlouho jsem tuhle knihu sháněla,ale nakonec se zadařilo a mohla jsem se do ní pustit. Moc se mi líbil konec, který nebyl vůbec tradiční,ale naopak maličko tajemný.
Autor je opravdu králem bizarních příběhů. I když tahle byla asi nejslabší z přečtených. Přesto byla kniha čtivá a děj měl spád. Jsem zvědavá na další.
Dočteno. Běhá mi mráz po zádech. Boj se závislostí je běh na dlouhou trať. Tenhle příběh nabízí všechny možné konce, ty špatné, ale i ty dobré. Skvělé čtení,mohu jen doporučit. Tento příběh je to, co bylo Johnovo Memento v osmdesátých letech.
Příběh mě zaujal, měl spád a zajímavá je i osobní linie hlavních protagonistů Anny a Pavla. Už teď se těším na další díl.
Těšila jsem se na tuto knížku, a nezklamala jsem se. Mám ráda když román vychází z historických skutečnosti.
Zajímavé čtení. Moc hezký zpracované, prostě klasické podání autora, které mám moc ráda.
Místy malinko kostrbatý děj,ale to by mi ani tak moc nevadilo. Horší byly ty chyby v tisku. Jsem na tyto věci dost háklivá, úplně to ničí požitek ze čtení. Jinak fajn odpočinkové čtení.
Povídky se mi moc líbily, četly se velmi dobře. Moc mě zaujal koncept úvodu ke každé povídce. Skvělý a neotřelý nápad.
Jelikož jsem už četla druhý díl, byl pro mě tenhle vlastně jen taková oddechovka, ale i tak jsem se ráda začetla. Teď ještě přečíst další díl. Těším se.
Opravdu skvěle napsaný psychologický thriller. Přečetla jsem ho jedním dechem. Příběh má spád a je plný nečekaných zvratů. Prostě super.
Moderní výrazy v příběhu z počátku 17. století? No, to snad ne! Zakomponování historických dat je místy velmi násilné a necitlivé. Zatím nejhorší historická detektivka, jakou jsem četla.
Strašně moc se mi líbil konec. Vůbec celá kniha působila velmi optimisticky a svěže.
Začátek mě nijak zvlášť nenadchl,moc rozvláčné. Asi nejsem na to "severské prostředí".
Hezký příběh,ale na můj vkus moc rozsáhlé a popisné kapitoly, což brzdí celkový spád děje.
Mám pocit, že tenhle díl byla jen taková vatová výplň, sem tam trochu akce, ale příběh sám se moc neposunul. Už se těším na další díl.
Skvělé čtení! Oba díly byly skvělé a chytlavé. Ostatně jako vždy.
Zdá se, že se opět objevil nový skvělý autor (nebo jsem jej objevila jen já sama?). Ať je to jak chce, knížka byla prostě skvělá a četla se sama. Moc doporučuji.