Dandulka komentáře u knih
Kniha opět splnila moje očekávání a byla na 100% skvělá a velmi dobře se četla. Jako vždy, děj měl spád a zápletka byla perfektní.
Opět skvěle napsané. Mám ráda tyhle psychologické romány. Kdo ví, jak bychom zareagovali, kdyby se nám stalo něco podobného. Prostě parádní čtení!
Opět jak je mým zvykem začínám číst sérii od posledního dílu. I tak se mi kniha moc líbila a moc se těším na další díly. Sice tuším, že zase budou na přeskáčku, ale i tak se do nich velice ráda začtu.
Opět musím konstatovat, že jsem so krásně početla. Řada zápletek a nečekaných zvratů až do konce. Moc se mi líbily nenásilné retrospektivní vsuvky. Pro milovníky napínavých příběhů mohu jen doporučit.
Super! Napsáno velmi lehce, přesto mě konec dostal. Dojal až k slzám. V některých chvílích jsem se poznávala v malé Báře, v jiných situacích zase v její matce. To podle toho jak člověk stárne a mění své priority, tužby a cíle.
Perfektní čtení! Nebylo to až tak syrové jako "Odstíny", ale bylo to fajn. Je vidět, že se autorka posunula od doby "Odstínů". Tak si počkáme, co přijde dál.
Zase skvělá kniha! Tak se mi zdá, že jsem zatím nečetla nic, co by mě nebavilo. Musím přiznat, že Sochař byl možná až příliš zalitý krví, ale perfektní čtení. Mohu jen doporučit.
Zklamaní na celé čáře. Čekala jsem úplně něco jiného. On to zase takový bestseller není, jak se nás snaží přesvědčit. Za mě -bida.
Skvělé čtení! Opravdu jsem si i nakonec trochu pobrečela. Moc se mi to líbilo, občas mi děj připomněl "Odstíny", ale to dnes asi většina erotických románů.
Jak jeu mě obvyklé, začínám u druhého dílu. I tak to vůbec nevadilo, tenhle případ je samostatný a perfektní. Výhodou jsou krátké kapitoly, zvláště pro mě. Jsem odpůrcem dlouhých a nezáživných kapitol.
Jednoznačně skvělé čtení v moderním duchu, rychlé a svižné. Mohu jen doporučit.
Zpočátku jsem se nějak nemohla začíst, ale vytrvala jsem a stálo to zato! Strhující konec knihy vyvážil poměrnou plytkost celkového příběhu. Mám v plánu číst i další knihy na toto téma, tak uvidíme, jak dopadne vzájemné srovnání.
Skvělé zakončení celé série. Moc jsem se na poslední díl těšila a nezklamal mě.
Super čtení, ostatně jako vždy. Po tom, co jsem musela přelouskat, byla tahle knížka pro mě úplná oddechovka, kterou jsem už vážně potřebovala! Tak to vypadá, že i tato série bude stát za to! Moc se těším na pokračování.
Moje první setkání se severskou detektivkou a musím říct, že byla parádní. Moc se mi líbila! Myslím, že se dám do čtení další!
Rukapáň a hlavně nezapomenutelný starosta Buzek v podání pana Františka Smolíka. Obrečím pokaždé jak film, tak knížku.....
Docela napínavé čtení. Pro mě trochu překvapivý konec.
Já prostě tuhle sérii miluji! Jen doufám, že to není poslední díl. To by byla velká škoda.
Z počátku jsem se musela do čtení nutit,ale pak se to v jednom místě zlomilo, a příběh začal mít spád. Bylo mi z toho zvláštně smutno a zároveň jsem měla radost. Málokterá kniha dokáže navodit takové pocity v jeden okamžik.