Dandulka Dandulka komentáře u knih

Akta X: Nevěřte nikomu Akta X: Nevěřte nikomu Brian Lowry

Myslela jsem, že mám v ruce příběh a on to zatím byl průvodce! velká škoda, příběhy Akt X jsou moíc hezké a čtu je moc ráda.

Rasputinův stín Rasputinův stín Raymond Khoury

Kniha, která se čte jedním dechem. Napínavé čtení na víkend. Doporučuji.

21.02.2015 5 z 5

Symbol smrti Symbol smrti Peter Tremayne (p)

Staré Irsko je vděčná látka na knihu, ale tohle zpracování nic moc.

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Tak jak jsem na tento film slyšela jen samou chválu, kniha mne zklamala. Vůbec mě nebavila a tak jsem měla co dělat, abych ji vůbec dočetla.

21.02.2015 3 z 5

Síť přízraků Síť přízraků Ondřej S. Nečas (p)

Mám ráda tuhle sérii. Asi proto, že se odehrává "u nás".

Šibeniční vrch Šibeniční vrch Lois Duncan

Příběh salemských čarodějnic, který měl dohru ve dvacátém století. Napínavý příběh a neotřelý. Doporučuji.

Bohové a stvůry Bohové a stvůry Jan Hartman

Zajímavá myšlenka a zajímavý příběh.

Nitetis, královská dcera Nitetis, královská dcera Georg Ebers

Mám moc ráda příbšhy starého Egypta, ale tento se moc nepovedl. Snad ten příští bude lepší.

21.02.2015 2 z 5

Holky někdy koušou Holky někdy koušou Chloe Neill

Super počteníčko, snad i druhý díl bude takový. Občas to tak nebývá, bohužel.

Strážkyně krve Strážkyně krve Tessa Gratton

Těšila jsem se na tuto knihu, ale výsledek mne zklamal a ne málo. Nit děje se mi kamsi ztrácela a celkově mne tato kniha moc nebavila.

18.12.2014 3 z 5

V moři jsou krokodýli V moři jsou krokodýli Fabio Geda

Tuhle knížku mi doporučila kamarádka a udělala jsem dobře, že jsem ji poslechla. Místy mi sice běhal mráz po zádech, ale nakonec vše dopadlo podle očekávání a já jsem si oddechla, vždyť v moři jsou krokodýli, ne?:-)

18.12.2014 5 z 5

Terra - X Výpravy do neznáma 2 Terra - X Výpravy do neznáma 2 Gottfried Kirchner

Trošku větší formát, ale našla jsem v t=to knize mnoho nových informací a spoustu krásných fotografií. Určitě stojí za přečtení!

Pád císařova zetě Pád císařova zetě Jan Bauer

Skvěle napsáno! Já osobně se u těchto knih nikdy nenudím a s dychtivostí čekám na každé další pokračování. Mám to tak stejně i teď. Přečtu každý díl jedním dechem a pak následuje dlouhé čekání na další pokračování.

Mrazík Mrazík neznámý - neuveden

Ruská klasika a je moc hezká i v originále. V tomto případě ale platí, že film je lepší než knížka!!! V 99 případech ze 100 je to naopak, ale Mrazík je výjimka potvrzující pravidlo!!!!!

Zpívající město Zpívající město Christoph Marzi

Až po přečtení jsem di uvědomila, že jsem před časem četla první díl a u čtení se mi celý vybavil. Moc se mi to líbilo a těším se na další díl.

Smyslné zlo Smyslné zlo Keri Arthur

Konec byl opravdu překvapivý, tipovala bych kohokoli jiného, ale tak nenápadnou osobu určitě ne. Celá série byla super, ale skončila moc rychle, bohužel.

30.10.2014 5 z 5

Polibek hříchu Polibek hříchu Keri Arthur

Skvělá byla scéna s pavouky, ale bylo mi líto Mishi. Tak jsem docela napjatá, kdo je ten tajemný neznámý a těším se na třetí díl. Celou sérii moc doporučuji.

25.10.2014 5 z 5

Volání úplňku Volání úplňku Keri Arthur

Zatím to vypadá, že mě bude bavit další upírsko- vlkodlačí série. Honem na druhý díl!!!!!

23.10.2014 5 z 5

Doušek věčnosti Doušek věčnosti Petra Neomillnerová

Tak se nám Tina začíná hezky rozjíždět a nejen na motorce. Upíři, kožoměnci, zkrátka nenáročná četba na dobrou noc.

20.10.2014 5 z 5