Dandulka komentáře u knih
Hezké povídky, dokonce se i některé povídky týkaly i upíra Henryho Fitzroye. Vicki i nadále vedla svou praxi soukromého očka, ale jen v noci, je z ní také upír. Tento poslední díl je moc pěkným završením celé série.
Velmi poučné čtení, ale jen pro někoho. Chce to zvyknout si na jiný sloh, ale po překonání tohoto úskalí jsem se začetla.
Hezky zpracováno a sestaveno. Opět jsem tuto publikaci použila ve své seminární práci a myslím, že co se týká informací, byla tato útlá brožurka dostačující.
Jako studijní texty mohu doporučit. Použila jsem je k psaní seminární práce jako jeden ze zdrojů.
Konečně krátký díl! Jenže tenhle je tak krátký, že jednu třetinu knihy zabírá ukázka z dalšího dílu. Anita měla tentokrát za úkol oživit jednoho mrtvého, což se neobešlo bez komplikací a také zranění. Na autorku to bylo fakt pohodové čtení na večer.
Opět skvělé čtení, tentokrát další čtyři díly ze stejnojmenného seriálu, plné dobrodružství a napětí. Přesně tak, jak to umí jen Arnošt Vašíček.
Název u téhle knížky opravdu sedí- celý děj je takový strnulý a váhavý, po stu stránkách se nic moc neděje.
Moc mě tahle knížka nenadchla, asi mě navnadily "víly", nevím. Čekala jsem víc.
Spousta krásných fotek a hromada zajímavých informací jak se stavěla Litvínovská chemička a jak se to s ní do dnešních dnů. Stojí to za to, přečíst si tuto publikaci.
Veselé, úsměvné, ale i tragické povídky k přečtení za večer.
Moc hezky zpracováno téma Karlovy záhadné několikaměsíční nemoci. Autor zde uvedl obě možné verze a to jak údajný pokus o otravu Karlovou manželkou Annou Falckou, tak možné zranění při turnajovém klání. Kniha končí čekáním českého krále a římského krále Karla na římskou korunovaci na císaře.
Hezký příběh brněnského kata, který se nakonec po všech peripetiích stane měšťanem, což bylo ve 14. století nemyslitelné!
Tak se nám chudák Loki setkal se spoustou dalších bytostí, s Merlinem, Oberonem, Titánií a se spoustou dalších.... Celá série je moc hezká, i když autir semlel dohromady co se dalo, ale má to svůj půvab. Fajn čtení, doporučuji.
Tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne, včetně Apokalypsy. Lhář zase vyvádí a řádí.
Každý tento díl je příběhem sám o sobě, přesto se mezi sebou vzájemně prolínají. Příběh Gryfa ( lvího ptáka) a draka Morgise je plný akce a při čtení se nenudíte.
No sláva! Andrej už přišel na to, že je upír a téměř nesmrtelný! I tento díl byl plný akce a moc dobře se četl. Doporučuji.
I tato knížka je super, četla se jedním dechem, měla spád a děj. Těším se na další díly!!!!!
Pro někoho je toto asi nezáživné čtení, ale pro mne je moc a moc zajímavé. Tato kniha mi i posloužila k seminární práci jako zdroj.
Kniha obsahuje i fotografie herců, kteří účinkovali v premiérách jednotlivých her. Mám moc ráda Hrátky s čertem, Noc na Karlštejně a další.
Zajímavé čtení, jeden by ani nechtěl věřit, kolik je na světě diskriminace.