Dandulka komentáře u knih
Skvělý začátek nové série! Moc se mi líbí Ondřejův sarkasmus a nebojácnost. To bude postava podle mého gusta!!!! Bude to skvělá série. Těším se na další díl.
V. V. Putin je prostě osobnost, ať už jej vynášejí do nebe nebo haní a očerňují. Vždycky bude svůj a nenechá si od nikoho poroučet! Jak říkám: osobnost.
Kniha je psaná s nádhernou lehkostí a vtipem. Některá kouzla jsou jen pro zasmání, jiná znějí velmi morbidně. Každopádně jsem se u čtení hodně pobavila a také mnoho nového dozvěděla.
Kniha opět splnila moje očekávání a byla na 100% skvělá a velmi dobře se četla. Jako vždy, děj měl spád a zápletka byla perfektní.
Kniha byla zajímavá, ale trochu jiným způsobem, než jsem očekávala. Je to velká škoda.
Tak by mě docela zajímalo, kdo mohl sepsat takovou snůšku lží a překroucených polopravd! Za vším hledej Putina! Kdyby to byla pravda, musel by se naklonovat!!!!! Je potřeba takové knihy číst i mezi řádky.
Opět bravurně napsáno. Je jen škoda, že se tentokrát jednalo o fiktivní příběh. Klidně se mohl někde stát a moc bych se divila, kdyby někdy někde ne.
Čtivá kniha, která má spád a čtenář se nenudí. Moc dobře napsané. U této autorky se nedá říct, že by napsala špatnou knihu. Zatím se mi všechny moc líbily a už teď se těším na další.
Tak mám takový pocit, že se autor už pomalu vyčerpává a docházejí mu nápady. Možná se mi to jen zdá, ale na mě tak posledních několik knížek působí.
Opravdu dobře napsaná publikace, která se dá přečíst během dvou dnů. Také díky velkému množství obrázků, které text velmi dobře dokreslují.
Opět skvělý koncert vtipů a ostravštiny! Rychlost a spád příběhu - to je celý Kotleta! I sci-fi příběh se dá napsat vtipně a s nadsázkou!
Opět skvělá kniha! Zdá se, že autorka má potenciál. Tak uvidíme, co bude dál.
Opět skvěle zpracovaná detektivka. Mám moc ráda autorův styl psaní, moc dobře se to čte.
Příběh je zajímavý a má spád, ale já dám přesto jen 4*. Tu pátou si kniha nezaslouží hlavně proto, že je v textu velmi mnoho různých překlepů, chybějících či naopak nadbytečných písmen, což je velmi rušivé. A je to velká škoda.
Ani tenhle díl mě v ničem nezklamal. Moc se mi líbí nápad napsat román pomocí e-mailů. Je to čtivé a nejedná se o jeden souvislý text, naopak je zajímavě členěný právě známou šipkou odeslaného e-mailu. Jedná se o velmi oblíbený způsob moderní komunikace, každý dnes čteme desítky e-mailů, tak proč ne rovnou román!
Prostě skvělé čtení!
Zdá se, že tato série bude velmi dobrá. Aspoň tak soudím po přečtení prvního dílu. I když některé situace byly více méně předvídatelné, zápletky byly velice pěkné.
Uvidíme, co přinesou další díly.
Skvělé čtení, napínavé a plné různých zvratů. I když od jistého okamžiku se dal konec z jistých náznaků předvídat. I tak se kniha moc dobře četla. Za mě je to takový odpočinkový thriler.
Docela pěkné počteníčko, ale knížka je jen na jedno přečtení, Moc se mi líbily ilustrace. Dokonce se v knize objevila malá zmínka o českých zemích, což mě potěšilo.
Místy příběh trochu pokulhával, jinde zase byly skvělé a záživné scény (a nemám na mysli zrovna ty erotické). Každopádně knížka za přečtení stála a moc mě zajímá jak to bude dál.
Možná jsem od autorky čekala po Tatérovi a Cilčině cestě o malinko víc. Hrůzy této dějinné etapy byly již mnohokrát popsány a ještě budou. A tento titul se zařadí do dlouhé řady podobných.