Dandulka Dandulka komentáře u knih

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Na rozdíl od "Šéfa" je tahle knížka exkluzívní. Musím přiznat, že jsem si i pobrečela! Fakt paráda!

29.05.2021 5 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Trochuzklamání, ale dalo se to číst. Připadalo mi to jako špatná kopie Odstínů šedi (autorka je také zmiňuje). No, nebyl to zrovna nejlepší počin, snad příště.

29.05.2021 3 z 5

Specialistka Specialistka Stephenie Meyer

Musím říct, že mě tahle kniha docela zklamalůa. Spíše jsem čekala něco trochu jiného. Moc zbytečných zdlouhavých a na můj vkus nicneříkajících popisů. Po 150 stranách v podstatě žádná akce. Pokud nějaká přece jen, ztratí se v záplavě zbytečných dialogů. Je to škoda.

14.05.2021 3 z 5

Jarní probuzení - iluze a skutečnost Jarní probuzení - iluze a skutečnost Ota Šik

Kniha sama od sebe má jen "pár" stránek, ale nakonec je to velmi složité čtení. Zabralo mi to víc než týden. Kd\b\ch nemusela, opět bych ji nikdy nečetla. No, co se dá dělat. Když musíš, tak musíš!

05.05.2021 4 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Asi nejlepší kniha od autorky. Přečetla jsem ji jedním dechem. Skvěle napsáno, hlavně to postupné a logické odhalování skutečností.

23.04.2021 5 z 5

Pravda krve Pravda krve J. R. Ward (p)

Tak tohle byl opravdu hezký díl. Zase po delší době jsem se k těmhle knížkám vrátila. A udělala jsem moc dobře.

17.04.2021 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Tak tohle bylo jako smršť! Něco tak parádního jsem už dlouho nečetla! Vůbec jsem se nemohla od knížky odtrhnout. Skvěle napsáno. Myslím, že v tomto případě je pět hvězdiček opravdu málo!!!

10.04.2021 5 z 5

Drak spí Drak spí Michaela Klevisová

Zajímavý námět. Z počátku jsem se moc nezačetla, ale pak mě to chytlo natolik, že jsem ji dočetla na jeden zátah.

08.04.2021 5 z 5

Temný vzorec Temný vzorec Andrew Mayne

Skvělé čtení! Moc se mi líbilo, co všechno je člověk ochoten udělat pro to, čemu věří. I za cenu velkých ztrát. Tak by mě moc zajímalo, jestli a jaký bude další díl.

08.04.2021 5 z 5

Neboj se vrátit domů Neboj se vrátit domů Aleš Palán

Kniha rozhovorů. Moc mě však nezaujala, i když tyhle věci mám moc ráda. No, není vždycky posvícení, co se dá dělat?

31.03.2021 2 z 5

Zajatec noci Zajatec noci J. R. Ward (p)

Nejprve mě překvapily hned dva příběhy, ale oba dva byly super. Já tyhle "upírky" prostě miluji! Vždycky je to pro mě pohodovka, moc si u nich odpočinu.

31.03.2021 5 z 5

Zamilované královny Zamilované královny Jan Bauer

Zpočátku jsem si myslela, že jde o tiskovou chybu, ale pak jsem pochopila, že první vydání proběhlo pod pseudonymem. Musím poctivě přiznat, že druhý příběh byl povedenější, víc se mi líbil.

17.03.2021 5 z 5

Vraždící golem Vraždící golem Jan Bauer

Další díl historické detektivky. I když tady jsem pachatele uhádla docela brzy, ale i tak jsem si pěkně početla.

Ráj mrtvých dětí Ráj mrtvých dětí Roxann Hill

Na tento díl jsem se obzvlášť těšila, protože jsem nejprve přečetla druhý díl a moc se mi líbil. Tak jsem se začetla a za dva večery jsem to zvládla. Moc doporučuji.

09.03.2021 5 z 5

Naděje a zklamání - Pražské jaro 1968 Naděje a zklamání - Pražské jaro 1968 Jiří Vančura

Na samizdatovou literaturu to bylo opravdu zajímavé čtení. Docela mě zaujaly také přílohy - ty čtu málokdy, ale přečetla jsem je se zájmem.

Ohňostrojení Ohňostrojení Robert Fulghum

Skvělé čtení! Ostatně jako vždycky u Fulghuma. Moc mě potěšilo, že se několikrát zmínil o Češích a o návštěvě České republiky. Tak nějak mě to zahřálo u srdíčka. Osobně jsem návštěvu pana Fulghuma propásla, což mě moc mrzí. Snad ještě někdy zavítá do ČR a zvláště pak do Mostu.

01.03.2021 5 z 5

Rodina odvedle Rodina odvedle Sally Hepworth

Skvěle rozehraný příběh několika rodin. Jak je vidět, zdání může často klamat. Doporučuji k přečtení, zvláště v této zvláštní době.

01.03.2021 5 z 5

Uarda Uarda Georg Ebers

Celý příběh se ztrácí v příliš detailně popisovaných kulisách. Mám ráda tuto řadu o starověkém Egyptě, ale tahle knížka mě opravdu zklamala.

01.03.2021 2 z 5

Clayův most Clayův most Markus Zusak

No, z počátku jsem se nějak nemohla rozečíst, ale jakmile jsem si zvykla na autorův styl vyprávění, bylo to dobré. Samotný příběh má hloubku, moc se mi líbil.
Se smrtí svých nejbližších se každý musí vypořádat sám. Každý jinak. Něco o tom vím.

17.02.2021 5 z 5

Slzy mrtvé jeptišky Slzy mrtvé jeptišky Roxann Hill

Pro mě taková hezká oddechovka. Zaujala mě nezvyklá dvojice vyšetřovatelů.

09.02.2021 5 z 5