Dandulka komentáře u knih
Začátek byl dobrý, prostředek trochu pokulhával. Samotný konec měl spád, ale dal se nakonec očekávat.
Super čtení! Moc jsem se těšila na knihu a musela jsem na ni chvíli počkat, ale vyplatilo se!!!!
Od této knihy jsem čekala něco jiného. Začátek byl moc hezký a už se zdálo, že mě kniha zaujme, ale pak se to zvrtlo a měla jsem moc co dělat, abych ji dočetla.
Carter píše opravdu poutavě. Ani tento díl mě nezklamal. Zatím nemohu říct, že by se mi některá kniha nelíbila.
Bylo to zajímavé a poutavé čtení, ale něco tomu přece jen chybělo. Taková ta jiskra. Snad je to tím, že jsem nejdříve četla druhý díl, což se mi stává velmi často.
Mnoho informaci se sice opakovalo, ale basly se i uplne novinky. Zajimave.
Z pocatku se pribeh moc nerozvijel, moc akteru pribeh malinko rozmelnilo, ale konec byl uchvatny.
Uz jsem cetla lvalitnejsi pripady. Tady jako by autorovi dochazely napady, a tak si vypomohl shrnutim historickych dat v dlouhem uvodu. Samotny pripad se nesl spise ve filozofickem duchu, bez akce. Snad ten pristi bude mit vic akce.
Super pribeh z meho rodneho kraje. Moc se tesim na dalsi pribehy.
I prvni povidky mohou byt pekne a ctibe. Sice to bylo neco jineho nez na co jsem zvykla, ale i tak jsem ji zhltla za dva dny.
Kazdy fil se mi xfa lepsi a lepsi. Tedy az na Povidky, ale jinak musim rict, ze jsem se opet nezklamala.
Tak doufam, ze se nejedna o posledni dil. Nebo mi neco uniklo? To by byla skoda, moc sei mi tahle serie libi.
I lfyz mi trvalo trochu dele tuto knihu precist, nakonec byla vyborna. Zajimavy ducharsky namet.
Od tehle knizky jsem ocekavala vic, mnohem vic. Bylo to jako na houpacce. Skvele pasaze stridaly ty slabsi, az nakonec prevazily ty slabsi.
Z pocatku nic moc , ale pak dostal prineh teb spravny naboj a spad. Zajimavy duxharsky pribeh