Dandulka komentáře u knih
Z počátku jsem se musela donutit pokračovat ve čtení, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem to neudělala. Bylo to moc příjemné čtení.
Příběh mě zaujal, měl spád a zajímavá je i osobní linie hlavních protagonistů Anny a Pavla. Už teď se těším na další díl.
Těšila jsem se na tuto knížku, a nezklamala jsem se. Mám ráda když román vychází z historických skutečnosti.
Velmi lehce napsáno, děj má spád a nenudí. Mám ráda i historické období, do kterého je děj zasazen.
Málokdy se stane, že mě něco vyloženě nebaví,ale tady se to stalo. Předpokládala jsem, že kniha bude o něčem jiném a čtivější. Přiřadila bych ji spíše do kategorie nepovedené vědecké práce.
Super čtení. I když začátek trochu pokulhával, za to konec byl přímo strhující.
Další skvělý příběh plný akce a nečekaných zvratů. Jen ten konec mě moc nenadchl. Čekala jsem něco jiného. Pro mě byl trochu moc násilný a umělý.
Opět skvělé čtení se skvělými a nečekanými zvraty. Mám moc ráda tento styl, kdy si už čtenář myslí, že je konec,a najednou šup!a všechno je rázem jinak.
Příjemné čtení. Místy malinko zamotané, ale mně se to líbilo. Zajímavý zvrat na konci byl příjemným zpestřením.
Zajímavé čtení. Moc hezký zpracované, prostě klasické podání autora, které mám moc ráda.
Přečetla jsem tuhle knihu doslova jedním dechem. Zajímavé zápletky a rychlý spád děje. Paráda.
Místy malinko kostrbatý děj,ale to by mi ani tak moc nevadilo. Horší byly ty chyby v tisku. Jsem na tyto věci dost háklivá, úplně to ničí požitek ze čtení. Jinak fajn odpočinkové čtení.
Po šedesáti stranách žádná akce, nudné a až příliš popisné co se týká rybolovu lososů, ale jinak v podstatě nic moc. Nestává se mi často, že bych nějakou knihu nedocetla,ale tohle není nic moc .
Možná by tohle mohla být samostatná série,ne odbočka od Bratrstva. Tak uvidíme, co bude dál.
Chtěla jsem si přečíst něco s vánoční tématikou,ale moc mě příběh nenadchl. Asi to není můj šálek kávy.
Opět jsem byla spokojená,ale málo hlašek, na ty je lepší Kotleta, i když Kristýna se také snaží.
Příběh se docela táhl,ale konec byl plný nečekaných zvratů s nečekaným koncem. Už se těším na druhý díl.
Námět knihy byl vybrán velmi dobře, ale zpracování pokulhává. Některé scény se mi zdály neumělé a tuhé. Podruhé bych se k této knize už nevrátila.
Povídky se mi moc líbily, četly se velmi dobře. Moc mě zaujal koncept úvodu ke každé povídce. Skvělý a neotřelý nápad.