Dandulka komentáře u knih
Začátek celé série o malých hliněných dráčcích, jedné malé všetwčné holce, podnájemníka a dalších .....
Jako holka jsem koukala moc ráda na film, ani knížka není špatná. :-)
Příběh legendární Jantarové komnaty, kterou ukradli nacisti.... Co se s ní asi stalo, kde je? Kdo ví......
Tahle kniha není pro slabé povahy!!!!! Dodnes mám některé pasáže založené a člověk se občas nestačil divit, jak se dá ovládat nevědomá a pověrčivá většina vzdělanou menšinou.
Bohužel jsem nečetla 2.díl, ale tenhle 3. se mi líbil.
V podstatě je to druhý díl bestseleru Bez dcerky neodejdu.Kniha obsahuje několik autentických příběhů.
Zajímavé čtení, kdo by řekl, že "Arny" byl jako kluk malý, neduživý a s brýličkana? :-)
Třetí díl je asi nejlepší, strhující děj a zajímavé rozluštění. Cassie a Adam....
Velmi zajímavé, jsem zvědavá, jak to dopadne. Cassie už ví hodně, ale zatím neví všechno.... Tak uvidíme, jak se to vyvine.
Ani tenhle díl mě nezklamal, četl se sám, jak se říká na jeden dech.Prostě prima čtení!!!!
Jako vždycky je tahle knížka čtivá a zajímavá. Procestujete s autorem celý svět.Moc prima čtení.
Druhý díl o Fiorelle a Bratrstvu křišťálu, ale tentokrát se tři kamarádi dostanou opravdu do velkých potíží, ale taky do blízkosti samotného císaře Rudolfa II.Moc se mi líbila a přečetla jsem ji jedním dechem za večer.
Další (?) příhody Malého prince? Když se mi tahle knížka dostala do ruky, moc jsem jí nevěřila, ale překvapila mě. Je moc hezká, doporučuji.
Mám doma už 9. vzdání tohoto atlasu a moc se mi hodil právě na učilišti.
Když jsem si ji kupovala, potřebovala jsem ji do školy, ale nakone mě zaujala a přečetla jsem ji celou.
Tak tahle encyklopedie mě provázela celé 3 roky školy!!!!! Dodnes si z ní dost pamatuju.